Galatasaray'a 17 milyon euroluk orta saha! Aslan yeni orta sahasını İngiltere'de buldu...

Galatasaray'a 17 milyon euroluk orta saha! Aslan yeni orta sahasını İngiltere'de buldu...

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından beklenen katkıyı alamayan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek transfer çalışmalarına başladı. Aslan, 17 milyon euroluk yıldıza kancayı taktı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen aranın son bulmasıyla Süper Lig'de heyecan, kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam evinde Hatayspor'u konuk edecek lider Galatasaray, bir yandan rakibini mağlup etmeye yönelik çalışmalar yaparken bir yandan da yeni sezonun transfer planlamasına başladı. Aslan, 17 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Galatasaray, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli oyunculara yönelmeyi planlayan sarı-kırmızılı ekip, orta sahasını güçlendirme kararı aldı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, orta saha takviyesi için gözünü İngiltere'ye dikti. Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İngiltere Championship ekibi Leicester City formasını terleten orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi'yi transfer gündemine aldı

İngiliz ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncuyu kadrosuna katmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, gelece sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasının kozunu kullanarak transferi tamamlamayı planlıyor.

Wilfred Ndidi - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 27 yaşındaki Nijeryalı orta saha oyuncusu, bu sezon İngiliz ekibinin forması altında 29 karşılaşmada görev alırken takımı adına 4 gol 6 asiste imza attı. Nijeryalı yıldız için bugüne dek toplamda 17,78 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN