Galatasaray'a 36 milyon euroluk savunmacı! Aslan bombayı patlatıyor...

Galatasaray'a 36 milyon euroluk savunmacı! Aslan bombayı patlatıyor...

Ara transfer döneminde henüz takviye yapamayan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Aslan, 36 milyon euroluk yıldız savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Ara transfer döneminin suskun takımlarından biri olan Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, bombayı patlatıyor. Aslan, 36 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i bonuslar dahil olmak üzere 35 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Alman devi Bayern Münih'e satan Galatasaray, genç yıldızın boşluğunu dolduracak ismi İngiltere'de buldu.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 36 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Dün akşam evinde küme hattındaki Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray, 0-1 yenik duruma düştüğü karşılaşmadan 2-1'li zaferle ayrılarak şampiyonluk yarışındaki yürüyüşünü sürdürdü. Ara transfer döneminin başladığı gün olan 11 Ocak'tan bu yana kadrosuna herhangi bir takviye yapamayan sarı-kırmızılı ekip, bombayı patlatıyor.My brother was murdered but two days later I played for Tottenham before flying home to comfort my grieving mother | The Sun

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Premier League'de kümede kalma savaşı veren Nottingham Forest'in 31 yaşındaki savunma oyuncusu Serge Aurier'in temsilcisiyle masaya oturdu.

Timur'un tecrübeli savunma oyuncusuyla da görüştüğü ve şartlarını sorduğu öğrenildi. Bu sezon İngiliz ekibinde 13 maçta görev alan Fildişi Sahilli savunma oyuncusu takımına 2 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 36 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN