Galatasaray'a 42 milyon euroluk orta saha! 69 gol 57 asist... Aslan bombayı patlatıyor

Galatasaray'a 42 milyon euroluk orta saha! 69 gol 57 asist... Aslan bombayı patlatıyor

Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak amacıyla yıldızlarla dolu bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, 42 milyon euroluk orta sahayı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Pazar akşamı evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Galatasaray, karşılaşmadan bir puanla ayrıldığı takdirde Süper Lig'deki 24. zaferini elde edecek. Bir yandan rakibini mağlup etmeyi ve şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapıyor.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, gruptan çıkmayı hedefliyor. Bu hedef doğrultusunda yıldız isimleri kadrosuna katmayı planlayan Galatasaray, 42 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yeni sezonda orta saha takviyesine öncelik verdi.

Fotomaç'ın İspanyol basınından aktardığı habere göre; Aslan, bonservisi Manchester United'ta olan, sezonu kiralık olarak Alman ekibi Eintracht Frankfurt'ta geçiren Hollandalı orta saha oyuncusu Donny van de Beek'i kadrosuna katmak için kolları sıvadı.tmssl.akamaized.net/images/foto/galerie/donny-van-...

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Alman ekibinin forması altında yalnızca 8 karşılaşmada görev alırken skor katkısı sunamadı. Hollandalı yıldız için bugüne dek toplamda 42 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, futbol kariyeri boyunca toplamda 333 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 69 gol 57 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN