Galatasaray'a 43 milyon euroluk piyango! Aslan'ın kasası dolup taşacak...

Galatasaray'a 43 milyon euroluk piyango! Aslan'ın kasası dolup taşacak...

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci kez Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen Galatasaray'a 43 milyon euroluk piyango vurdu.

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında dün akşam evinde Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray'a 43 milyon euroluk piyango vurdu. Aslan, ara transfer döneminde kasasını resmen dolduracak.

NTV Spor'un haberine göre; Brezilya devi Palmeiras, Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Tete'yi kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Brezilya ekibinin Tete için sarı-kırmızılı ekibe 8 milyon euroluk bir bonservis bedeli teklif ettiği öne sürüldü.

Fransız Sacha Boey'i bonuslar dahil olmak üzere 35 milyon euro karşılığında Alman devi Bayern Munih'e satan sarı-kırmızılı ekip, Tete'yi de 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında satması halinde kasasına toplamda 43 milyon euroyu koyacak.Galatasaray'da Tetê'ye taliplar var -Beklenen bonservis tutarı | Transfermarkt

Yaz transfer döneminde bedelsiz olarak sarı-kırmızılı ekibe imza atan Brezilyalı yıldız, sarı-kırmızılı forma altında beklenen katkıyı veremedi. Galatasaray'a imza attığı günden bu yana 28 maçta görev alan 23 yaşındaki golcü futbolcu, bu karşılaşmalarda takımına 2 gol 3 asistlik katkı sundu.

2021 yılının yaz transfer döneminde 1.15 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Boey'i bonuslar dahil olmak üzere toplamda 35 milyon euro karşılığında Münih'e satan sarı-kırmızılı ekip, tarihi bir gelir elde etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN