Galatasaray'a 45 milyon euroluk orta saha! Erden Timur gözünü iyice kararttı: Avrupa bu transferi konuşacak!

Galatasaray'a 45 milyon euroluk orta saha! Erden Timur gözünü iyice kararttı: Avrupa bu transferi konuşacak!

Devler Ligi'nde A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşen Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 45 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek 4 yıl aradan sonra Devler Ligi gruplarına kalma başarısını gösteren Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan, 45 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Şampiyonlar Ligi'nde ölüm grubuna düşen sarı-kırmızılı ekip, yıldız orta saha oyuncusunun transferi için kolları sıvadı.

Molde'yi eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile eşleşen sarı-kırmızılı takım, transferde düğmeye bastı.

Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlara imza atmak için iddialı bir takım kurmayı amaçlayan sarı-kırmızılı takım bu kez gözünü orta saha transferine dikti.

Transfer sezonnun başladığı günden bu yana Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bu kez orta saha transferi için kolları sıvadı.

Akşam'ın haberine göre; Avrupa'da transfer sezonunun bitmesini fırsat bilen Galatasaray, İngiliz devi Tottenham'ın gözden çıkardığı 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Danimarkalı Pierre Emile Hojbjerg için girişimlere başladı.

45 MİLYON EUROLUK ORTA SAHA

Aslan'ın Danimarkalı orta saha oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı iddia edilirken İngiliz ekibiyle olan görüşmelerin devam ettiği ileri sürüldü. 4 Eylül'de Şampiyonlar Ligi'nde kullanacağı oyuncuların listesini UEFA'ya bildirmek zorunda olan Galatasaray, bu transferi 4 Eylül'den önce bitirmeyi amaçlıyor.

Geçen sezon 44 maçta görev alan Danimarkalı orta saha oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda takımına 5 gol 7 asistlik katkı sundu.

Danimarkalı oyuncunun mevcut piyasa değerinin 45 milyon euro olduğu öğrenildi. Bu transfer ile Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un ilgilendiği iddia edildi.

Pierre-Emile Hojbjerg in line for new deal at Tottenham

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN