Galatasaray'a 5. yıldızı taktıracak transfer! 90 gol 78 asist yaptı kariyerinde tam 9 kupa kaldırdı

Galatasaray'a 5. yıldızı taktıracak transfer! 90 gol 78 asist yaptı kariyerinde tam 9 kupa kaldırdı

(GS Haberleri...) Sergio Oliveira, Tanguy Ndombele ve Dries Mertens'le yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'ın masaya oturduğu yeni 10 numarası Sarı Kırmızılı camiada bomba etkisi yarattı. Kariyerinde 318 maçta 90 gol 78 asist yapan Portekizli yıldızın yıllık 4 milyon euro maaş istediği ortaya çıkarken, Okan Buruk'un piyasa değeri 650 milyon lira olan süper starı çok istediği belirtildi.

Önce Bakambu ve Halil Dervişoğlu, ardından Carlos Vinicius'tan tam olarak beklenen verimi alamayan Galatasaray yönetimi İcardi'nin alternatifi için bu sefer hata yapmak istemiyor. Almanya'da transfer avına çıkan Sarı Kırmızılı yönetimin, Heidenheim'de kiralık olarak forma giyen Eren Dinkçi'ye kanca attığı öğrenilirken, Dursun Özbek ve Erden Timur'un Eren haricinde Portekizli 10 numara için de görüşmelere başladığı belirtildi. İşte detaylar...

EREN DİNKÇİ'Yİ SADECE GALATASARAY İSTEMİYOR

Bonservisi Werder Bremen'de olan 22 yaşındaki sağ kanadın talipleri her geçen gün artıyor. Sarı-kırmızılıların transferi için uğraş verdiği Eren Dinkçi, Almanya Bundesliga ekiplerinin gözdesi konumunda.. Gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncu, Leipzig, Dortmund ve Leverkusen'in radarına girdi.

5 MİLYON EURO'YA SERBEST KALABİLİR

Transferde önemli takımları peşine takan Eren Dinkçi'nin Werder Bremen'deki sözleşmesinde flaş bir detay ortaya çıktı.. 22 yaşındaki oyuncunun kontratında 5 milyon euro'luk bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Transferde oldukça istekli olan Galatasaray yönetimi, önemli kulüplerle yarışa girecek.

eren-dinkci-galatasaray.jpg

Genç oyuncu bu sezon 26 maçta 9 gol ve 4 asistle dikkatleri üzerine çekti. Eren Dinkçi'nin kulübüyle sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor. Başarılı oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

GALATASARAY'IN YENİ 10 NUMARASI RAFA SİLVA

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Dries Mertens'in boşluğunu doldurmak isteyen Cimbom, Rafa Silva'yı gündeme aldı. Benfica forması giyen ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek 30 yaşındaki Portekizli yıldızla temaslar şimdiden başladı. Galatasaray, birçok talibi olan Silva'da kısa sürede mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.

rafa-silva-galatasaray.jpg

Sabah'ta yer alan habere göre; Menajeriyle geçtiğimiz günlerde temas kuran sarı-kırmızılı idareciler, Rafa Silva'nın isteklerini öğrendi. Yıllık 4 milyon euro talep eden Portekizli yıldız ayrıca imza parası da istedi.

318 MAÇTA 90 GOL 78 ASİST

Görüşmelerin sürdüğü 30 yaşındaki oyuncu, 2016'dan bu yana Benfica'da oynuyor. Portekiz ekibindeki istikrarlı oyunuyla dikkat çekiyor. Bu yıl 44 maçta 18 gol, 14 asistle kariyerinin zirvesini gören yıldız oyuncu, toplamda ise 318 karşılaşmada 90 gol, 78 asistle adeta şov yaptı. Daha önce Braga ve Feirense formaları giyen Rafa Silva, Portekiz Milli Takımı'nda ise 25 karşılaşmaya çıktı.

Güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen Rafa Silva, daha önce 30 milyon euro'ya kadar çıktı. Tecrübeli oyuncu, Braga'dan Benfica'ya 16 milyon euro'ya transfer oldu. Rafa Silva kariyerinde tam 9 kupa kaldırdı.

SERGİO OLİVEİRA'YA GÜLE GÜLE

Sezon sonu bazı yıldızlarla vedalaşması beklenen Galatasaray'da Sergio Oliveira kulüp aramaya başladı.

sergio-oliveira-galatasaray.jpg

Okan Buruk'la yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı bırakılan ve takım arkadaşlarının araya girmesiyle tekrar affedilen Sergio Oliveira, yeni sezon planları arasında yer almıyor.

BANA KULÜP BUL TALİMATI

Galatasaray'la kontratı devam eden Portekizli futbolcu, kendisine yeni bir kulüp bulması için menajerine talimat verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN