Galatasaray'a 52 milyon euroluk dünya yıldızı! Tarihe geçecek transfer hamlesi: 167 gol 78 asist...

Galatasaray'a 52 milyon euroluk dünya yıldızı! Tarihe geçecek transfer hamlesi: 167 gol 78 asist...

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 52 milyon euroluk süper golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, tarihi transfer hamlesi için çalışmalara başladı.

Yaz transfer döneminde Ziyech, Ndombele, Zaha ve Tete gibi yıldız isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray, kış transfer sezonunda da yıldız isimleri kadrosuna katmayı amaçlıyor. 11 Ocak'ta açılacak olacak transfer sezonunda kadrosunu güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 52 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde Sparta Prag ile eşleşen Galatasaray, 24 yıl aradan sonra Avrupa futbolunun iki numaralı organizasyonunda şampiyonluğa ulaşmak için transfer çalışmalarını hızlanırdı. Aslan, 52 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Arjantinli golcü Icardi'nin yanına üst düzey bir golcü arayışlarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, aradığı süper golcüyü İtalya'da buldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Aslan, İtalyan devi Roma'da forma giyen Arjantinli golcü Paulo Dybala'yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Dybala'nın sözleşmesinde yer alan 'İtalya dışındaki takımlara 13 milyon euroya serbest kalır' maddesinin 1 Ocak itibariyle aktif hale gelmesini fırsat bilen sar-kırmızılı takım, yıldız golcüyü kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Okan Buruk'un Arjantinli golcünün oyun tarzını oldukça beğendiği kaydedilirken sarı-kırmızılı ekibin bu transferi gerçekleştirebilmesi için Icardi'nin Dybala'ya İstanbul ve Galatasaray hakkında bilgiler vereceği iddia edildi.

Bonne nouvelle pour Paulo Dybala, son retour annoncé à la Roma

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 30 yaşındaki golcü futbolcu bu sezon Roma'da 15 maçta görev alırken takımına 4 gol 5 asitlik katkı sundu. Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 52,9 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol kariyeri boyunca 458 karşılaşmada görev alan golcü futbolcu bu karşılaşmalarda 167 gol 78 asiste imza attı. Yıldız golcünün sarı-kırmızılı takıma transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü. Aslan'ın kısa süre içerisinde 13 milyon euroluk bir teklif ile Roma'nın kapısını çalması ve bu transfer için resmi adımları atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN