Galatasaray'a 84 milyon euroluk süper yıldız! Aslan yılın bombasını patlatıyor: 167 gol 133 asist...

Galatasaray'a 84 milyon euroluk süper yıldız! Aslan yılın bombasını patlatıyor: 167 gol 133 asist...

Yarın akşam Konyaspor karşısında Süper Lig'deki 24.şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, 84 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bugün yapılacak seçimde yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Yarın akşam Süper Lig'in son maçında deplasmanda Konyaspor'un konuğu olacak Galatasaray, seçimi Dursun Özbek'in kazanması halinde yılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Yarın akşam Konyaspor karşısında alınacak beraberlikle dahi Süper Lig'deki 24. zaferini elde edecek olan sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarına başladı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 84 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. A Spor'da yer alan habere göre; Aslan, Manchester United ile yollarını ayırması beklenen Portekizli golcü Bruno Fernandes'i kadrosuna katmayı planlıyor.

Sarı-kırmızılı ekibin, güncel piyasa değeri 70 milyon euro olan Portekizli yıldız için nabız yokladığı iddia edildi. Menajerler tarafından gelen öneriyi dikkate alan sarı-kırmızılı ekibin, İngiliz ekibinde mutsuz olan 26 yaşındaki orta sahayı ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

Bruno Fernandes - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Portekizli yıldızın yaz transfer döneminde İngiliz devine kesin olarak veda etmesinin beklendiği iddia edildi. İngiliz devinin ise yeni sezonda büyük bir yapılanmaya gideceği ve mevcut kadrodaki birçok oyuncuyu göndermek istediği aktarıldı.

Portekizli oyuncunun yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden bir takıma transfer olmayı hedeflediği öne sürüldü. İngiliz devinin Bruno Fernandes'in kiralık olarak takımdan ayrılmasına onay verdiği öne sürüldü.

Galatasaray'ın Bruno Fernandes'i 1 sezonluğuna kadrosuna katmayı hedeflediği belirtildi. Bu sezon İngiliz devinin forması altında 47 karşılaşmada görev alan Portekizli süper yıldız, bu karşılaşmalarda 15 gol 12 asiste imza attı.

Portekizli yıldız futbol kariyeri boyunca ise 533 karşılaşmada görev alırken 167 gol 133 asiste imza attı. 29 yaşındaki golcü oyuncu için bugüne dek toplamda 84 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN