Galatasaray'a 99 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor...55 gol 51asist!

Galatasaray'a 99 milyon euroluk orta saha! Aslan bombayı patlatıyor...55 gol 51asist!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı hedefleyen Galatasaray, 99 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde üst üste ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray, orta sahasını güçlendirme kararı aldı. Aslan, 99 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı evinde ağırlayacağı Fenerbahçe karşısında şampiyonluğu garantilemeyi hedefleyen Galatasaray, transfer operasyonunda düğmeye bastı. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, 99 milyon euroluk orta saha için harekete geçti.

Fanatik'in yabancı basından derlediği habere göre; Şampiyonlar Ligi'nde iddialı sonuçlara imza atabilecek bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

32 yaşındaki Brezilyalı oyuncunun menajeriyle yapılan görüşmelerde sarı-kırmızılı ekibin önemli mesafe aldığı öne sürüldü.

İZLE: Casemiro, iki Manchester United taraftarını neredeyse boğarak öldürüyordu! | Goal.com Türkçe

Bu sezon İngiliz devinin forması altında 30 karşılaşmada görev alan Brezilyalı orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 5 gol 3 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro Brezilyalı orta saha oyuncusu için toplamda 99 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol hayatı boyunca 549 karşılaşmada görev alan Brezilyalı orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 55 gol 51 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN