Galatasaray'a sakatlık şoku! 6 hafta sahalardan uzak kalacak! Şampiyonluk yolunda ağır darbe...

Galatasaray'a sakatlık şoku! 6 hafta sahalardan uzak kalacak! Şampiyonluk yolunda ağır darbe...

Cuma akşamı evinde Çaykur Rizespor'u konuk edecek Galatasaray'da sakatlık şoku yaşanıyor. Aslan'ın yıldız isminin 6 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Bu sezon Okan Buruk yönetiminde ikinci Süper Lig şampiyonluğuna ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasına saatler kala yıldız isminden gelen kötü haberle şoka uğradı. Aslan'ın yıldız isminin 6 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Sarı-kırmızılı ekibin A Takım Doktoru Yener İnce, bugün gerçekleşen antrenmana sakat oyuncuların durumu hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Aslan'ın doktoru İnce, yıldız futbolcu hakkında kötü haberi resmen duyurdu.

Kış transfer döneminde kiralık olarak Galatasaray'a imza atan ancak henüz sarı-kırmızılı forma altında görev alamayan tecrübeli savunma oyuncusu Serge Aurier'in sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

31 yaşındaki savunma oyuncusunun sağlık durumu hakkında konuşan sarı-kırmızılı ekibin doktoru, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"8’inde bizle imzaladı, 3 gün sonraki maçta adalesinde ciddi bir yırtık oluştu. Ona da program yaptık. O programda 20. gün reaksiyonu deneyecektik, Beşiktaş maçında şansı olur mu diye. O reaksiyonda uzağında kaldığı için tedavisini en başında planladığımız gibi yapıyoruz. Erken bir zamandayız. Bizim o sakatlık için tıbbi olarak 6 haftadır. Bu süreyi kısaltmaya çalışıyoruz. Milli aranın takibinde onunla bizle beraber olacağını düşünüyoruz"

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier kimdir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN