Galatasaray'da Hakim Ziyech krizi! Okan Buruk'u hedef aldı...

Galatasaray'da Hakim Ziyech krizi! Okan Buruk'u hedef aldı...

Süper Lig'deki son 12 karşılaşmasından zaferle ayrılarak 24. şampiyonluğuna adım adım yürüyen Galatasaray'da Hakim Ziyech krizi yaşanıyor.

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Hatayspor'u 1-0 mağlup eden Galatasaray, şampiyonluk yürüyüşünü sürdürdü. Süper Lig'deki galibiyet serisini 12 maça çıkartan sarı-kırmızılı ekipte Hakim Ziyech krizi yaşanıyor.

Sezon başında kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan Faslı yıldız, sarı-kırmızılı ekipte gösterdiği performansla hayal kırıklığı yarattı. Son oynanan Hatayspor karşılaşmasında oyundan alınmasına tepki gösteren Faslı golcü, tecrübeli teknik adam Okan Buruk'u hedef aldı.

Hatayspor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Faslı golcü, 68. dakikada oyundan alınmasına sinirlenince Okan Buruk'a tepki gösterdi. Oyundan alındıktan sonra yedek kulübesine gelen ve yerine oturan Ziyech, sinirli görüntüsüyle dikkat çekti. Faslı yıldız, kramponunu çıkartarak yere fırlattı ve oyundan alınmasına tepki gösterdi.

Öte yandan Fotomaç'ın Fransız basınından aktardığına göre; Sezon başından bu yana beklenen katkıyı veremeyen Faslı golcü, Galatasaray'dan ayrılmak istiyor.

Hakim Ziyech çılgına döndü hızını alamadı kramponları fırlattı! Okan Buruk oyundan alınca... | Türkiye Gazetesi

İngiliz devi Chelsea ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Ziyech'in, İngiliz ekibinden de ayrılacağı öne sürüldü. Faslı yıldızın kendisine şimdiden kulüp aradığı ve menajerinin de bu konuda çalışmalara başladığı iddia edildi.

Bu sezon Galatasaray forması altında 17 maçta görev alan Faslı yıldız, takımına 4 gol 3 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN