Galatasaray'dan farklı galibiyet

Galatasaray'dan farklı galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Ev sahibinde Kerem Demirbay, maçta hat-trick'e imza attı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

STAT: RAMS

HAKEMLER: Bahattin Şimşek, Serkan Olguncan, Osman Gökhan Bilir

GALATASARAY: Muslera; Kaan, Nelsson, Berkan, Köhn; Torreira, Kerem Demirbay; Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper; Icardi

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan; Taha, Aliqulov, Emirhan, Hojer; Muammer, Shelvey; Varesanovic, Olawoyin, Akintola; Minchev

GALATASARAY'DAN RAHAT GALİBİYET

8827199.jpg

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı. RAMS Park'ta oynanan müsabaka gol yağmuruna sahne oldu.

Maça hızlı başlayan Galatasaray, 9. dakikada yeni transferi Derrick Köhn'ün golüyle öne geçti. Baskılı oyununa devam eden ev sahibi, 31. dakikada Lucas Torreira ile aradaki farkı ikiye çıkardı. Torreira, böylelikle Galatasaray kariyerindeki ilk golünü atmış oldu. Çaykur Rizespor, 38. dakikada Casper Hojer'in nefis golüyle aradaki farkı bire indirdi. Bu dakikadan itibaren ise maça Kerem Demirbay damgasını vurdu. 40. dakikada olağanüstü bir gole imza atan Kerem, 45. dakikada bir güzel gol daha atarak takımını 4-1 öne geçirdi.

Gol yağmuru ikinci yarıda da devam etti. Olawoyin, 61. dakikada skoru ikiye indirirken; maçta üçüncü kez sahne alan Kerem Demirbay, 64'te penaltıdan attığı golle skoru 5-2'ye getirdi. Maçın skorunu ise Mauro Icardi belirledi. Arjantinli yıldız, bu sezonki 15. golünü attı.

Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup eden Galatasaray, maç eksiği bulunan Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 5'e çıkardı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

Karşılaşma hakem Bahattin Şimşek'in düdüğüyle başladı.

Karşılaşma çok tempolu başladı. Rizespor, Akintola ile; Galatasaray ise Barış Alper Yılmaz ile önemli fırsatlardan eli boş döndü.

Galatasaray, 10. dakikada öne geçti. Köşe vuruşunda savunmadan seken topu önünde bulan Derrick Köhn, ceza sahası dışından nefis bir gole imza attı.

Galatasaray'da Kaan Ayhan, 19. dakikada sakatlığı nedeniyle oyundan çıktı. Wilfried Zaha, Kaan'ın yerine oyuna dahil oldu.

Galatasaray, 32. dakikada aradaki farkı ikiye çıkardı. Kaleci Gökhan'dan seken topu takip eden Lucas Torreira, Galatasaray kariyerindeki ilk golünü attı.

Çaykur Rizespor, 35. dakikada gole yaklaştı. Minchev'in sert şutunda Muslera gole izin vermedi.

Çaykur Rizespor, 39. dakikada aradaki farkı bire indirdi. Hojer, ceza sahası dışından müthiş bir gole imza attı.

Rams Park'ta bir inanılmaz gol daha. Galatasaray, 42. dakikada farkı yeniden ikiye çıkardı. Kerem Demirbay, ceza sahası dışından olağanüstü bir gole imza attı.

Galatasaray, 44. dakikada farkı üçe çıkardı. Kerem Demirbay ceza sahası dışından müthiş bir gol daha attı.

Soyunma odasına 4-1 önde giden Galatasaray, ikinci yarıya da hızlı başladı.

Çaykur Rizespor, aradaki farkı ikiye indirdi. Hojer'in vuruşunda topa dokunan Olawoyin, meşin yuvarlağı filelere yolladı.

Galatasaray, 63. dakikada farkı yeniden üçe çıkardı. Kerem Demirbay, kaydettiği penaltı golüyle skoru 5-2'ye getirdi.

Galatasaray, 85. dakikada Mauro Icardi ile skoru 6-2'ye getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN