Galatasaray'da Icardi depremi! Takımdan ayrılıyor: İngiliz devine imza atacak...

Galatasaray'da Icardi depremi! Takımdan ayrılıyor: İngiliz devine imza atacak...

Sarı-kırmızılı ekibe imza attığı günden bu yana attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Icardi, yuvadan uçuyor. Golcü futbolcu hakkında ortaya atılan iddia sarı-kırmızılı camiada deprem etkisi yarattı.

Trendyol Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında pazar akşamı evinde Konyaspor'u ağırlayacak Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Aslan'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi hakkında ortaya atılan iddia sarı-kırmızılı camiada deprem etkisi yarattı. Golcü futbolcunun takımdan ayrılacağı ve İngiltere'ye transfer olacağı öne sürüldü.

Geçen sezon yaz transfer döneminde Fransız devi PSG'den ayrılarak kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı form altında attığı gollerle takımın geçen sezon şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan Icardi hakkında dikkat çekici bir iddia ortaya atıldı.

Geçen yaz transfer döneminde 10 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a imza atan yıldız golcünün devre arasında İngiltere'ye transfer olabileceği öne sürüldü.

Cumhuriyet'in Arjantin basınından aktardığı habere göre; Sarı-kırmızılı takıma imza attığı günden bu yana performansıyla dikkatleri üzerine çeken golcü futbolcu, İngiliz devleri Manchester United ve Tottenham'ın radarına girdi.

Forvet arayışında olan İngiliz devlerinin sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Galatasaray formasıyla bu sezon 27 resmi maça çıkan Mauro Icardi, bu maçlarda 17 gol 6 asistlik katkı sağladı. Arjantinli yıldız geçen sezondan bu yana ise 53 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 40 gol 14 asiste imza attı. Yıldız golcünün güncel piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN