Galatasaray'da oy sayma işlemi başladı: Mevcut başkan Burak Elmas kime oy verdi?

Galatasaray'da oy sayma işlemi başladı: Mevcut başkan Burak Elmas kime oy verdi?

Galatasaray 39. başkanını seçiyor. Sarı-kırmızılı camiada Galatasaray Lisesi'ndeki olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu ile mevcut başkan Burak Elmas oylarını kullandılar. Elmas'ın oy kullandığı sırada çekilen fotoğrafta Elmas'ın hangi adaya oy verdiği belli oldu.

Galatasaray Spor Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, Galatasaray Lisesi'nde başladı. Sarı-kırmızılım camiada Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'nda gerçekleşen olağanüstü seçimli genel kurulunda başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu ile mevcut başkan Burak Elmas oylarını kullandılar.

ÖZBEK KIRMIZI HAMAMCIOĞLU SARI

Toplam 24 sandığın bulunduğu seçimde 8 bin 862 sarı-kırmızılı üyenin oy kullanma hakkına sahp. Dursun Özbek 2'nci sandık, Eşref Hamamcıoğlu 3'üncü sandık ve Burak Elmas da 9'uncu sandıkta oylarını kullandı. Üyeler, Özbek için kırmızı, Hamamcıoğlu için ise sarı renkteki oy pusulalarını kullandı.

BURAK ELMAS'IN OYU BELLİ OLDU!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas oyunu 9'uncu sandıkta kullandı. Başkan Elmas, oyunu kullandıktan sonra ailesiyle birlikte Galatasaray Lisesi'nden ayrıldı.

oy-ver.jpg

Burak Elmas'ın kullandığı oy zarfının kenarının yırtık olması sebebiyle sarı renkteki oy pusulasını kullandığı görüldü. Seçimde sarı renk oy pusulası Eşref Hamamcıoğlu'nu temsil ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN