Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Buruk'un vazgeçilmezi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı... İmzalar atılıyor!

Galatasaray'da sürpriz ayrılık! Okan Buruk'un vazgeçilmezi takıma veda ediyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı... İmzalar atılıyor!

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında yarın akşam evinde Gaziantep FK ile kozlarını paylaşacak Galatasaray, Boey'in ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırıyor.

Trendyol Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında yarın akşam sahasında Gaziantep FK ile karşılaşacak Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekip, yaz transfer döneminde takıma katılan ancak beklenen katkıyı veremeyen yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Yıldız futbolcunun yeni durağı herkesi şaşırttı.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'in ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yıldız isminin yeni durağı herkesi ters köşe yaptı.

Bonuslar dahil 35 milyon euro karşılığında Boey'i Alman devi Bayern Münih'e satarak tarihi bir gelir elde eden sarı-kırmızılı ekip, bir yıldızıyla daha yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

A Spor'un haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Shabab, yaz transfer döneminde kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan ancak performansıyla hayal kırıklığı yaratan Faslı golcü Hakim Ziyech ile prensip anlaşmasına vardı.

Hakim Ziyech - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Arabistan'da transfer döneminin bitmesine 3 gün kaldığı ve Al-Shabab'ın kısa süre içinde Ziyech transferini açıklamak için hamle yapacağı öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Faslı yıldız, bu sezon Galatasaray forması altında 14 maçta görev alırken takımına 4 gol 2 asistlik katkı sundu. 30 yaşındaki yıldız futbolcunun kısa süre içerisinde sarı-kırmızılı ekipten ayrılması ve Arap ekibine imza atması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN