Galatasaray'daki tepkilere artık dayanamadı! Kerem Aktürkoğlu'ndan Okan Buruk'a ayrılık bildirisi

Galatasaray'daki tepkilere artık dayanamadı! Kerem Aktürkoğlu'ndan Okan Buruk'a ayrılık bildirisi

(GS Haberleri / Spor Haberleri) Süper Lig'in 33.haftasında Pendikspor'u İcardi, Abdülkerim Bardakcı, Mertens ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle 4-1 yenen Galatasaray'da ayrılık kapıya dayandı. İşte Sarı Kırmızılı cephede yaşanan sıcak gelişmeler...

Galatasaray-Pendikspor maçından sonra 'Neo Spor' kanalında yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Serdar Ali Çelikler, Sarı Kırmızılı kulüpteki ayrılığı duyurdu. İşte ünlü yorumcunun 90 dakika değerlendirmeleri...

GALATASARAY YÜZDE 80 ŞAMPİYON

Galatasaray'ın Fenerbahçe haricinde tek zor maçı Fatih Karagümrük maçıdır. Adana Demirspor'da para problemleri var savunmaları kötü durumda Galatasaray o deplasmanı rahat geçer. Evet Sivas sert takım ama Rams Park'ta Galatasaray'a puan kaybettirmeleri çok zor. Ben Galatasaray'ın yüzde 80-85 şampiyon olacağını daha önce söylemiştim.

gltbh2-wcaalf7.jpg

KEREM AKTÜRKOĞLU GALATASARAY'DAN AYRILACAK

Galatasaray'da Mertens harika işler yapıyor o mevkide Kerem Aktürkoğlu oynar görüşleri vardı ama Aktürkoğlu tam o mevkinin adamı değil, bence Kerem Aktürkoğlu sezon sonunda Galatasaray'da ayrılabilir. Barış Alper Yılmaz'a müthiş teklifler gelebilir, zaten Avrupa kulüpleri için 20-30 milyon eurolar çerez parası, Boey'e 30 milyon euro verdiler bakın oynatmıyorlar. Kerem Aktürkoğlu'nun kendi isteğiyle takımdan ayrılıp Avrupa'da başka bir kulübe imza atacağını düşünüyorum. Kerem Aktürkoğlu o son yuhalanmadan sonra kulüple bağlarını kopardı 'ben ne yapsam olmayacak' dedi ve ayrılık kararı verdi.

gltcnh5xeaawx7s.jpg

ABDÜLKERİM BARDAKCI İNTER'DE MİLAN'DA OYNAR

Galatasaray 33 duran topun 15'ini gol yapmış. Baktığınız zaman Davison Sanchez'in görüntüsü, sıçraması, sayzı daha iyi gibi ama Abdülkerim Bardakcı gol atıyor, neden? Çünkü Bardakcı gol atmaya geliyor, inanarak geliyor. Lugano 7 gol atmıştı Abdülkerim Bardakcı ona kafayı takmış, '8 gol hedefi koydum' demiş helal olsun, böyle futbolcuları çok beğeniyorum. EURO 2024'ten sonra Dortmund, İnter gibi takımlara havada gider. İnter'de Acerbi'nin yerine olur. Milan'da Thiaw'ın oynadığı yerde havada olur.

gltdrrpw8aapyo5.jpg

Galatasaray gelecek sezon çok iyi bir 10 numara indirecek Rafa Silva seçeneğinin olabileceğini düşünüyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN