Galatasaray'dan ayrıldı dünya devine imza attı! Aslan'ın eski yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı...

Galatasaray'dan ayrıldı dünya devine imza attı! Aslan'ın eski yıldızının yeni durağı herkesi şaşırttı...

Transfer çalışmalarını Okan Buruk'un raporu doğrultusunda sürdüren Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yıldız ismiyle yollarını ayırdı. Aslan'dan ayrılan yıldız futbolcu, dünya devine imza attı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Bir yandan transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmayı hedefliyor. Aslan, bu doğrultuda Luyindama ve Boey'in ardından bir yıldızıyla daha yollarını ayırdı. Aslan'dan ayrılan yıldız futbolcu dünya devine imza attı.

Ara transfer döneminde Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, yaz transfer döneminde takıma katılan yıldız ismiyle yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılı ekip, geçtiğimiz yaz transfer döneminde kiralık olarak takıma katılan İspanyol sol bek Angelino ile yollarını ayırdı. Aslan'dan ayrılan İspanyol yıldız, İtalyan devi Roma'ya transfer oldu.

Bu sezon Galatasaray forması altında 19 maçta görev alan yıldız savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 1 gol 1 asiste imza attı. Roma'ya imza atan yıldız futbolcu, imza töreninde "Roma kelimesini duyduğumda en ufak bir tereddüt yaşamadım. İnanılmaz bir geçmişi olan bu kulüpte yer alacak olmak beni gururlandırıyor" diye konuştu.

İspanyol sol bekin sezon sonuna kadar Roma formasını terleteceği öğrenildi. Tecrübeli savunma oyuncusu, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 1.5 milyon euro kiralama bedeli karşılığında sarı-kırmızılı ekibe transfer olmuştu.

Galatasaray'da Angelino belirsizliği sürüyor - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN