Galatasaray'dan bir bomba daha! Aslan 73 milyon euroluk süper yıldızı resmen açıkladı

Galatasaray'dan bir bomba daha! Aslan 73 milyon euroluk süper yıldızı resmen açıkladı

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olarak kadrosunu Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech transferleri ile kadrosunu güçlendiren Galatasaray, bu kez 72 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattığını duyurdu.

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, bir bombayı daha patlattı. Son olarak Faslı yıldız Hakim Ziyech'i kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, 73 milyon euroluk süper yıldız ile her konuda anlaşmaya vardığını duyurdu.

Dört yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanan, Süper Lig'de ise Gaziantep FK'yi 0-3 ile geçerek milli araya moralle giren Galatasaray, bir bombayı daha patlattı. Bu sezon üç kulvarda başarılı sonuçlar elde etmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı takım transferi resmen açıkladı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Okan Buruk'un raporu doğruştusunda Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay, Tete ve Hakim Ziyech'i kadrosuna katan Galatasaray, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

73 MİLYON EUROLUK SÜPER YILDIZ

Orta sahasına üst düzey bir takviye yapmak için Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, İngiliz devi Tottenham formasını terleten Fransız orta saha oyuncusu Tanguy Ndombele'yi kadrosuna kattı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, profesyonel futbolcu Tanguy Ndombele ve kulübü Tottenham Hotspur ile, oyuncunun 2023-2024 sezonu için satın alma opsiyonlu bedelsiz geçici transferi konusunda anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Fransız yıldızın transfer bedelinin 15 milyon euro olduğu ve 2025 yılından başlamak üzere 5 sezona yayılmış eşit taksitlerle ödenmesi konusunda anlaşıldığı bilgisi de verilen açıklamada, futbolcuya ise 2023-2024 sezonu için net 3 milyon 136 bin avro sezonluk ücret ödeneceği kaydedildi.

Geçen sezon kiralık olarak Napoli formasını terleten yıldız futbolcu, 40 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 2 gol 1 asist kaydetti. Fransa formasını ise 7 maçta terleten 26 yaşındaki orta saha oyuncusu için bugüne dek 73 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Tanguy Ndombélé - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN