Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı

Galatasaray'dan Hakim Ziyech kararı

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, ara transfer dönemi bitmeden kadrosuna son şeklini vermeye çalışıyor. Cimbom, uzun süredir durumu belirsizliğini koruyan Hakim Ziyech hakkında kararını verdi.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile müthiş bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu 3 isimle güçlendirdi. Berkan Kutlu, Serge Aurier ve Carlos Vinicius'u renklerine bağlayan Cimbom, transfer dönemi kapanmadan bir orta saha oyuncusunu daha bünyesine katmaya çalışacak.

Öte yandan Galatasaray'da, gelecek futbolcular kadar takımdan ayrılması beklenen isimlerin de akıbeti merak konusu. Bu isimlerden birisi olan Hakim Ziyech, Fas'ın Afrika Uluslar Kupası'na veda etmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Sezon başında Chelsea'den transfer edilen Ziyech, inişli-çıkışlı performansıyla taraftarların aklını karıştırdı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; teknik direktör Okan Buruk, Hakim Ziyech hakkında kararını verdi. Başarılı çalıştırıcı, Faslı yıldızın sezon sonuna kadar takımda kalmasını istiyor. 30 yaşındaki futbolcu için nihai karar sezon sonunda verilecek.

Hakim Ziyech, bu sezon forma giydiği 14 maçta 4 gol atıp, 2 de asist yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN