Galatasaray'dan rakiplerini sarsacak dev transfer: Veratti, Partey derken ortaya çıkan 40 Milyon'luk süper orta saha sürprizi

Galatasaray'dan rakiplerini sarsacak dev transfer: Veratti, Partey derken ortaya çıkan 40 Milyon'luk süper orta saha sürprizi

Galatasaray, transferdeki titiz çabalarını süratle sürdürüyor. Orta saha için yıldız bir oyuncunun peşinde olan kulüp, Monaco'nun Fransız maestro Youssouf Fofana'nın transferi konusunda somut adımlar atmış gibi görünüyor. İşte transferle ilgili detaylar...

Orta sahada duble bir takviye peşinde koşan Galatasaray, Molde müsabakasıyla birlikte yükselişini planlıyor. Çeşitli yıldızlar için eş zamanlı hamlelerde bulunan sarı-kırmızı ekip, ilk amacının Monaco'dan Youssouf Fofana'yı transfer etmek olduğu konuşuluyor. İşte ayrıntılar...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamasında yer almaya kenetlenmiş olan Galatasaray, maç hazırlıklarını titizlikle yürütürken, diğer yandan transfer çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Orta sahaya duble bir katkıda bulunmayı arzulayan ekip, birçok farklı isimle müzakerede bulunuyor.

ORTAHA SAHA İÇİN 15 MİLYON EURO'LUK BÜTÇE

Orta alanda yaklaşık 15 milyon Euro'luk bir fon ayırmış olan Galatasaray, Youssouf Fofana'ya verdiği önceliği belli ediyor.

Ryan Gravenberch'i satın alma şartıyla kiralama niyeti güden sarı-kırmızılı ekip, temsilcinin Türkiye'nin çekiciliğine kapılmamış olmasından ötürü bu transferi şimdilik askıya aldı ve bakışlarını Fransa'nın yönüne çevirdi.

1.jpg

2024'DE SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

2024 yılında mevcut kontratı sonlanacak olan ve ek bir yıl opsiyonu bulunan Fofana hakkında, Monaco ile süregelen görüşmelerde olan Galatasaray, bu Fransız futbolcuya olan ilgisini gizlemiyor.

Florian Balogun'la takımını güçlendirme arayışında olan Monaco, Fofana için 40 milyon Euro'luk bir beklenti içinde. Ancak, kulübe ulaşan tekliflerin bu rakamın hayli altında olduğu biliniyor.

Galatasaray'ın bu transfer konusunda sabırlı bir tutum sergilediği ve Monaco'nun, Fofana için talep ettiği bedelde 1 Eylül sonrası bir indirime gitmeyi düşündüğü ifade ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN