Galatasaray'dan sezonun ilk transferi! 560 milyon liralık orta saha bedavaya imza atmaya geliyor

Galatasaray'dan sezonun ilk transferi! 560 milyon liralık orta saha bedavaya imza atmaya geliyor

(GS HABERLERİ...) Transfer çalışmalarına erken başlayan ve '6' numara takviyesi için çalışmalarına tam gaz devam eden Okan Buruk'un, Yunus Akgün'ün formasını de giydiği Leicester City'nin orta sahası için görüşmelere başladığı bildirildi.

Yaz ayı transfer döneminde önceliği orta sahaya veren Okan Buruk ve Galatasaray yönetimi Tanguy Ndombele'yi Tottenham'a gönderir göndermez Yunus Akgün, Amartey, Çağlar Söyüncü ve Tete'nin yakından tanıdığı Nijeryalı yıldız için görüşmelere başladığı belirtildi.

TORREİRA'NIN YENİ PARTNERİ NDİDİ OLACAK

Merkez orta saha pozisyonuna güçlü bir takviyede bulunmayı hedefleyen Galatasaray'ın sezon sonunda boşa çıkacak yıldız futbolcu için harekete geçtiği kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Galatasaray, Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi için harekete geçti.

wilfred-ndidi-leicester-2022-1667319438-95414.jpg

27 yaşındaki Nijeryalı orta sahanın sarı-kırmızılıların transfer gündeminde olduğu belirtildi. Wilfred Ndidi'nin Leicester City ile yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlamadığı kaydedildi.

NDİDİ YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

Sakatlığı bulunan tecrübeli orta sahanın kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediği ve ayrılığa sıcak baktığı vurgulandı. Galatasaray'ın daha önce de gündemine aldığı Wilfred Ndidi için girişimlere başladığı aktarıldı.

KARİYERİNDE 2 KUPASI VAR

27 yaşındaki orta saha bu sezon Leicester City'de 26 maça çıktı. Nijeryalı oyuncu bu karşılaşmalarda 4 gol sevinci yaşadı. Wilfred Ndidi aynı süreçte 6 asist üretme başarısı gösterdi.

ndidi-wilfred.jpg

Wilfred Ndidi'nin Leicester City ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 27 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

LEİCESTER CİTY 17 MİLYON 600 BİN EURO VERMİŞTİ

Nath Boys FC altyapısında yetişen Wilfred Ndidi daha sonra Genk'te oynadı. Leicester Cty, 2016-2017 sezonu ara transfer döneminde tecrübeli orta sahayı 17 milyon 600 bin euro karşılığında renklerine bağladı. Wilfred Ndidi, Nijerya Milli Takımı'nda 53 karşılaşmada süre aldı.

Yunus Akgün ile aynı takımda oynayan Ndidi'nin Galatasaray hakkında sık sık bilgi aldığı öğrenilirken, yıldız futbolcunun Yunus'la beraber sezon sonunda Sarı Kırmızılı formayı giyebileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN