Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi 123 milyon euroluk süper yıldız: 20 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi 123 milyon euroluk süper yıldız: 20 yıl sonra ilk kez...

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmayı hedefleyen Galatasaray, 123 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Okan Buruk yönetiminde ikinci kez Süper Lig şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, Devler Ligi için transferde büyük oynamaya hazırlanıyor. Aslan, 123 milyon euroluk süper yıldız için kolları sıvadı.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde play-of turunda mücadele edecek olan Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray, Devler Ligi'nde başarıyı hedefliyor. Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, 123 milyon euroluk süper yıldıza kancayı taktı.

Fanatik'in haberine göre; Galatasaray, Manchester City formasını terleten Hırvat orta saha oyuncusu Mateo Kovacic'e kancayı taktı. Sarı-kırmızılı ekibin, Hırvat orta sahayı şubat ayından bu yana kadrosuna katmak için çalışmalar yürüttüğü öne sürüldü.

Aslan'ın 30 yaşındaki orta sahanın transferi için önemli mesafe aldığı ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 30 milyon euro olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon 46 karşılaşmada görev alırken 3 gol 1 asiste imza attı.

Aslan'ın Hırvat orta sahayı bonservisiyle kadrosuna katmayı planladığı öne sürülürken tecrübeli futbolcunun da sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi.

Mateo Kovacic believes Premier League title race will come down to nerves | beIN SPORTS

Futbol kariyeri boyunca toplamda 537 karşılaşmada görev alan Hırvat yıldız, bu karşılaşmalarda 27 gol 46 asiste imza attı. 30 yaşındaki yıldız için bugüne dek toplamda 123 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

20 YIL SONRA İLK KEZ

Hırvat yıldız, Galatasaray'a transfer olması halinde 20 yıl aradan sonra sarı-kırmızılı ekibe transfer olan ilk Hırvat futbolcu olacak. Aslan, son olarak 2004 yılının yaz transfer döneminde Stjepan Tomas'ı kadrosuna katmış ve söz konusu tarihten bu yana herhangi bir Hırvat oyuncu transfer etmemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN