Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! 14 milyon euroluk orta saha: 24 gol 28 asist...

Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! 14 milyon euroluk orta saha: 24 gol 28 asist...

Bu akşam evinde Hatayspor'u ağırlayacak olan Galatasaray, Nisan ayına girilmesiyle takviye operasyonuna başladı. Aslan, tarihi transfer hamlesi için gözünü 14 milyon euroluk orta sahaya dikti.

Trendyol Süper Lig'in 31. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Hatayspor'u konuk edecek Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı ekip, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı. Aslan, 14 milyon euroluk orta saha oyuncusuna kancayı taktı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yeni sezonda orta sahasını güçlendirme kararı aldı. Ndombele ve Oliviera ile yollarını ayırmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Almanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Süper Lig'in ilk iki sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, Almanya Bundesliga'da Mainz forması giyen Leandro Barreiro'yu transfer listesine aldı. Okan Buruk yönetiminde 24. şampiyonluğunu elde etmeyi amaçlayan sarı-kırmızılı ekibin 24 yaşındaki Lüksemburglu oyuncu için maliyet araştırmasına başladığı ve orta saha oyuncusunun şartlarını incelediği öne sürüldü.

Leandro Barreiro - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

TARİHE GEÇECEK

Güncel piyasa değeri 14 milyon euro olan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 26 karşılaşmada görev alırken 2 gole imza attı. Aslan, 24 yaşındaki Lüksemburglu oyuncuyu kadrosuna katması halinde tarihinde ilk kez bir Lüksemburglu oyuncuyu transfer etmiş olacak.

Futbol kariyeri boyunca 222 karşılaşmada görev alan 24 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 24 gol 28 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN