Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! 45 milyon euroluk süper yıldız: Yer yerinden oynayacak...

Galatasaray'dan tarihi transfer hamlesi! 45 milyon euroluk süper yıldız: Yer yerinden oynayacak...

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı alan Galatasaray, 45 milyon euroluk dünya yıldızına kancayı taktı. Aslan, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 19. hafta karşılaşmasında evinde TÜMOSAN Konyaspor'u konuk edecek son şampiyon Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, tarihi transfer hamlesi için kolları sıvadı. Aslan, gözünü 45 milyon euroluk dünya starına dikti.

Bu sezon Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 11 Ocak'ta açılacak olan kış transfer döneminde hücum hattın güçlendirme kararı aldı. Arjantinli yıldız Icardi'nin yanına üst düzey bir golcü kazandırmayı hedefleyen sarı-kırmızılı takım, Brezilyalı dünya yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Fotomaç'ın İngiliz basınından aktardığına göre; Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli formasını terleten Brezilyalı golcü Roberto Firmino'yu kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Brezilyalı yıldıza Türkiye, Almanya ve İngiltere'den talipler olduğu öne sürülürken golcü futbolcuyla en çok ilgilenen takımın ise Galatasaray olduğu öne sürüldü.

Okan Buruk'un, Arap ekibi ile 2026 yılına dek sözleşmesi bulunan golcü futbolcunun transferinde ısrarcı olduğu, sarı-kırmızılı ekibin golcü futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı iddia edildi. Arap ekibinde 17 maçta görev alan golcü futbolcu takımına yalnızca 3 gollük katkı sundu. Yıldız golcünün takımdan ayrılmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü.

Firmino, Suudi Arabistan'dan ayrılmak istiyor - Başka Gazete

Sarı-kırmızılı ekibin kısa süre içerisinde bu transfer için resmi hamle yapması bekleniyor. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 45 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN