Galatasaray'ı aylarca oyaladı! Aslan'dan 12 milyon euro isteyen Ramos'un yeni takımı herkesi şaşırttı: Sudan ucuza imza attı!

Galatasaray'ı aylarca oyaladı! Aslan'dan 12 milyon euro isteyen Ramos'un yeni takımı herkesi şaşırttı: Sudan ucuza imza attı!

Transfer sezonunun ilk gününden bu yana Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve sarı-kırmızılı ekipten 12 milyon euro talep eden Sergio Ramos'un yeni takımı belli oldu. Tecrübeli stoper, yeni takımına sudan ucuza imza attı.

Transfer sezonunun başından bu yana Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve sarı-kırmızılı ekipten 10-12 milyon euro talep ettiği öne sürülen İspanyol dünya yıldızı Sergio Ramos'un yeni takımı herkesi şaşırttı. Aslan'dan 12 milyon euro talep eden tecrübeli savunma oyuncusu, yeni takımına sudan ucuza imza attı. Ramos, bu hamlesiyle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Transfer sezonunun açıldığı ilk günden bu yana Suudi Arabistan gelen teklifi reddederek Galatasaray ile görüşen İspanyol dünya yıldızı Sergio Ramos'un yeni durağı belli oldu. Son olarak Fransız devi PSG formasını terleten Sergio Ramos, herkese şaşırtan bir transfere imza attı.

Beşiktaş ve Galatasaray ile görüşen, Beşiktaş'tan 16,5 milyon euro, Galatasaray'dan ise 12 milyon euro talep eden Sergio Ramos, yeni takımına sudan ucuza imza attı.

Son olarak Fransız ekibi PSG formasını terleten 37 yaşındaki yıldız savunma oyuncusu, İspanyol basınında çıkan haberlere göre; Futbola başladığı takım olan Sevilla'ya imza attı.

Başarılı savunma oyuncusu yeni takımında yılda sadece 2 milyon euro kazanacak. Ramos'un yılda yalnızca 2 milyon euro karşılığında Sevilla'ya imza atması özellikle sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN