Galatasaray'ın eski yıldızı imzayı attı! Artık o takımı çalıştıracak: Sürpriz anlaşma!

Galatasaray'ın eski yıldızı imzayı attı! Artık o takımı çalıştıracak: Sürpriz anlaşma!

2004-2005 sezonunda Galatasaray formasını terleten eski futbolcu, Süper Lig ekibine imzayı attı. Aslan'ın eski yıldızı, artık o takımı çalıştıracak.

2004-2005 sezonunda Alman ekibi Stuttgart'tan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı forma altında yalnızca iki maçta forma şansı bulan eski eski futbolcu Hakan Yakın, Süper Lig'e geri döndü. Aslan'ın eski yıldızı Hakan Yakın, artık o Süper Lig takımını çalıştıracak.

Son olarak İsviçre'nin FC Schaffhausen takımında görev alan 46 yaşındaki teknik adam Hakan Yakın, Trendyol Süper Lig ekibinin başına geçti.

Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor, yeni teknik adamını buldu. İstanbul ekibi son olarak İsviçre'nin FC Schaffhausen takımında görev alan 46 yaşındaki teknik adam Hakan Yakın ile anlaşmaya vardı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan ve 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş'a mağlup olan İstanbulspor, Hakan Yakın ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

İstanbul ekibinin kısa süre içerisinde genç teknik adamla resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN