Galatasaray'ın eski yıldızı Süper Lig devine imzayı atıyor

Galatasaray'ın eski yıldızı Süper Lig devine imzayı atıyor

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ile yıldızı bir türlü barışmayan Younes Belhanda'nın yeni adresi belli oluyor. Son gelen haberlere göre Galatasaray'ın eski yıldızı Belhanda Süper Lig devine imzayı atacak.

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz yıl Vincenzo Montella yönetiminde başarılı bir sezonu geride bırakan Adana Demirspor'da 2024 yazı sözleşmesi sona erecek olan Faslı orta saha Younes Belhanda için Süper Lig'in İstanbul ekibi, devreye girdi.

TRABZONSPOR TALİP ÇIKMIŞTI

Adana Demirspor ile ipleri kopma noktasına gelen Belhanda ile adı ilk anılan kulüp, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor oldu. 33 yaşındaki yıldız, menajerler tarafından Trabzonspor’a teklif edildi. Bu sezon 6’sı Konferans Ligi Elemeleri olmak üzere 20 maça çıkan Faslı futbolcu, 3 gol, 4 asistlik performans ortaya koyarken; geçen sezon Süper Lig’de forma giydiği 30 karşılaşmada 12 kez ağları havalandırmış, 7 de gol pası vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN