Galatasaray'ın eski yıldızından sürpriz anlaşma! O takımın başına geçti: 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Galatasaray'ın eski yıldızından sürpriz anlaşma! O takımın başına geçti: 2 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Galatasaray'ın eski yıldızı sürpriz bir anlaşmaya imza atarak Süper Lig ekibinin başına geçti. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızı, artık o takımı çalıştıracak.

2004-2005 sezonunda kiralık olarak Galatasaray formasını terleten ve sarı-kırmızılı takımda yalnızca 2 karşılaşmada forma şansı bulan genç teknik adam sürpriz bir anlaşmaya imza atarak Süper Lig ekibinin başına geçti.

2004-2005 sezonunda Alman ekibi Stuttgart'tan kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı forma altında yalnızca iki maçta forma şansı bulan Hakan Yakın'ın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Son olarak İsviçre'nin FC Schaffhausen takımında görev alan 46 yaşındaki teknik adam Hakan Yakın, Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor'un başına geçti.

Süper Lig’in 6. haftasında Gaziantep FK ile oynanan ve sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrılan sarı-siyahlılar, karşılaşmanın ardından Fatih Tekke ile yollarını ayırmıştı.

İstanbul ekibi teknik direktörlük görevi için Hakan Yakın ile 2 yıllık anlaşmaya vardı. 46 yaşındaki teknik adam, kulüp başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu ile bir araya gelerek 2 yıllık sözleşmeye imza attı.
İstanbulspor, bu sezon Süper Lig’de 7 maça çıkarken, 2 puan topladı ve henüz galibiyetle tanışamadı.

Sarı-siyahlı takım, son 3 maçına ise yardımcı antrenör Olcay Demir yönetiminde çıkmıştı.

7929410.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN