Galatasaray'ın eski yıldızından sürpriz anlaşma! Süper Lig ekibinin başına geçti: Anlaşma 2 yıllık

Galatasaray'ın eski yıldızından sürpriz anlaşma! Süper Lig ekibinin başına geçti: Anlaşma 2 yıllık

2004-2005 sezonunda Galatasaray formasını terleten eski futbolcu, genç teknik adam Hakan Yaın, sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

2004-2005 sezonunda kiralık olarak Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı forma altında yalnızca 2 maçta forma şansı bulan genç teknik adam Hakan Yakın, sürpriz bir anlaşmaya imza atarak Trendyol Süper Lig ekibinin başına geçti.

Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor'un yeni teknik adamı belli oldu. Sarı-siyahlı takım, son olarak İsviçre'nin FC Schaffhausen takımında görev alan 46 yaşındaki teknik adam Hakan Yakın ile anlaşmaya vardı.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan ve son olarak deplasmanda Beşiktaş'a mağlup olan İstanbulspor, Hakan Yakın ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

İstanbul ekibinin kısa süre içerisinde genç teknik adamla resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN