Galatasaray’ın gözü genç yetenekte! İmza için İstanbul’a bekleniyor… Süper Lig’in tozunu attıracak

Galatasaray’ın gözü genç yetenekte! İmza için İstanbul’a bekleniyor… Süper Lig’in tozunu attıracak

Transfer sezonu bitmeden Galatasaray'dan bomba açıklamalar gelmeye devam ediyor. Oldukça geniş bir transfer havuzuna sahip olan sarı kırmızılılar yeni transferi için çalışmalara başladı. Tüm Avrupa'nın dikkatini çeken o oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Genç yıldızın İstanbul'a gelip imza atması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, yeni transferleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Transfer sezonunun bitmesine son günler kala bomba ismi açıkladı. Tüm Avrupa'nın dikkatini çekmeyi başaran genç yıldız için çalışmalar sürüyor. Taraftarın da gönlünü kazanan transfer için İstanbul'a imza atmaya bekleniyor.

GALATASARAY YENİ TRANSFER HEYECANI

Transfer sezonunun başından itibaren tüm Avrupa'nın ilgilendiği genç yıldıza Galatasaray talip oldu. Kariyerinin oldukça başarılı olacağı iddia edilen genç oyuncu ile özellikle Almanya ekipleri ilgileniyor.

Bayern Münih II formasını terleten genç yıldızın Galatasaray ile anlaşmaya vardığı belirtildi. Oldukça başarılı bir transfer sezonu geçiren Galatasaray, kadrosunu büyütmeye devam ediyor. Yeni sezon için kadrosuna kattı Zaha ve Ziyech'in ardından o isim ile Süper Lig'in tozunu attıracak.

eyup-aydin-8740-001.webp

BAYERN'Lİ OYUNCU GALATASARAY'DA

Henüz 19 yaşında olan genç oyuncu, performansı ile dikkatleri çekmeyi başarıyor. Bayern Münih'in genç yıldızında Galatasaray'ın da gözü var. Yaklaşık olarak 1 aydır sarı kırmızılı ekibin temasta olduğu oyuncu, yaşanan gelişmelerin ardından transferi duyurdu.

Genç yetenek Eyüp Aydın, İstanbul'a gelerek cimbom camiasına imzayı atması bekleniyor. Eyüp Aydın genç yaşına rağmen başarılarında yeni birisini eklemek adına Galatasaray'da forma giyme şansına sahip olacak.

0x0-1661022492609-2.jpg

GENÇ YETENEĞİN KARİYERİ

Bayern Münih formasını terleten genç oyuncu henüz 19 yaşında olmasına rağmen büyük ilgi görüyor. Dünya devi olan Bayern Münih'de forma giyen Eyüp Aydın; U - 17, U - 18, U - 19 ve Regionalliga Bayern'de toplamda 63 karşılaşmaya çıktı.

Sahalarda birçok kez yer alan tecrübe kazanan Eyüp Aydın, kariyerinde 4 kez rakip fileler ile topu buluşturmayı başarırken, toplamda 10 kez de rakip filelerle topun buluşmasında yardımcı oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN