Galatasaray'ın 'jokerleri' fark yaratıyor

Galatasaray'ın 'jokerleri' fark yaratıyor

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile çekişen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ın performanslarından oldukça memnun. İki futbolcu da bu sezon farklı mevkilerde oynamasına rağmen müthiş istatistiklere imza attı.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, dün oynanan karşılaşmada Trabzonspor'u farklı mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar, lider Fenerbahçe ile puanını eşitleyerek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

Teknik direktör Okan Buruk, Galatasaray'ın ligdeki başarısını 2 futbolcunun performanslarına borçlu. Başarılı teknik direktör, Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ı sahanın neredeyse her bölgesinde kullandı.

Fanatik Gazetesi'nin derlediği habere göre; bu sezon Galatasaray formasını tüm kulvarlarda 33 kez giyen Barış Alper Yılmaz, beş ayrı mevkide görev yaparak, ender rastlanan bir başarıya imza attı.

Sağ kanat: 16 maç
Sol kanat: 7 maç
Sol bek: 7 maç
Santrafor: 2 maç
Sağ bek: 1 maç

Trabzonspor karşısında takımının üçüncü golüne imza atan Kaan Ayhan da Okan Buruk'un savunmadaki jokerlerinden biri oldu. 29 yaşındaki oyuncu bu sezon 29 maçta görev yaparken, dört farklı mevkide forma giydi.

Ön libero: 17 maç
Stoper: 9 maç
Sol bek: 2 maç
Sağ bek: 1 maç

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN