Galatasaray'ın kiralık gönderdiği Emin Bayram'a 8 milyon euro! 'Asla olmaz Nelsson gidecek sen oynayacaksın'

Galatasaray'ın kiralık gönderdiği Emin Bayram'a 8 milyon euro! 'Asla olmaz Nelsson gidecek sen oynayacaksın'

Sezon başında Belçika'nın Westerlo kulübüne kiralık olarak gönderilen ve oynadığı futbolla özellikle İngiliz ekiplerinin dikkatini çeken 21 yaşındaki Emin Bayram için Brighton 8 milyon euro teklif etti.

Galatasaray'ın Westerlo'ya kiraladığı Emin Bayram, Belçika'da gösterdiği başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çekerken, Avrupa'dan da birçok kulübün listesine girdi.

BRİGHTON 8 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ

Yunanistan ve İtalya'dan kulüplerin takibindeki 21 yaşındaki stoper için İngiltere'den Brighton, Galatasaray'a 8 milyon Euro değerinde bir transfer teklifi sundu.

NELSSON GİDECEK EMİN BAYRAM GELECEK

Galatasaray'ın, bu teklifi reddettiği öğrenildi. Westerlo'da bu sezon 23 karşılaşmada 1 gol atan, 2 de asist yapan Emin Bayram, sezon sonu itibarıyla sarı-kırmızılı takıma geri dönecek. Futbolcunun geleceğiyle ilgili teknik direktör Okan Buruk'un vereceği karar da etkili olacak.

kapak-093938.jpg

1.92 boyundaki Emin Bayram'ın Galatasaray ile olan sözleşmesi ise 2026'da sona erecek. Kariyerinde 94 maçı bulunan genç stoper, 4 gol, 2 asist kaydetti.

DAHA ÖNCE STOKE CİTY İSTEMİŞTİ

Victor Nelsson'un takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Okan Buruk'un artık pişen Emin Bayram'la yoluna devam edeceği öğrenildi. Daha önce Stoke City'den teklif alan Emin Bayram için Sarı Kırmızılı kulüpten izin çıkmamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN