Galatasaray'ın süper yıldızı Icardi Fenerbahçe'yi hedef aldı! 'Bakalım Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar...'

Galatasaray'ın süper yıldızı Icardi Fenerbahçe'yi hedef aldı! 'Bakalım Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar...'

Bu sezon attığı gollerle Galatasaray'a şampiyonluğa getiren isim olan Icardi, Konyaspor karşılaşması sonrasında Fenerbahçe'yi hedef alan açıklamalara imza attı.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'u 1-3 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaştı. Bu sezon attığı gollerle sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğa ulaşmasında başrol oynayan Arjantinli süper yıldız Mauro Icardi, maçın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçe'yi hedef aldı.

Süper Lig'de son hafta karşılaşmasında deplasmanda Konyaspor engelini 1-3 aşarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da Icardi, sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi hedef aldı.

Konyaspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Icardi, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir kez daha şampiyon olduk. Sezon boyunca verdiğimiz emeğin karşılığını aldık. Yüzde 100'ümde olmadığım için üzgünüm ama yine de şampiyon olduğumuz için çok mutluyum. Mutlaka daha çok gol atardım. Sezon başında eleştiriler de oldu.

Milyonlarca euro teklifler geldi. Ben buraya para için gelmedim şampiyonluk için geldim. Erden Timur'a da teşekkür ediyorum. Bakalım Kadıköy'de nasıl bir kutlama yaşıyorlar. Biz şimdi şampiyonluğu kutlayacağız."

Arjantinli yıldızın bu açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine otururken çok sayıda etkileşim aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN