Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu

23. kez Süper Lig'de şampiyonluk tadan Galatasaray, gelecek sezon UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turuna katılma hakkını bu şekilde kazanmış oldu. Sarı-kırmızılı takımın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri de belli oldu.

2022-2023 Spor Toto Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu.

Son dönemlerde UEFA ülke puanının düşmesi sebebiyle Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde direkt olarak gruplara katılamayacak. Sarı-kırmızılı ekip turnuvaya Şampiyonlar Ligi finalistleri Inter ve Manchester City’nin liglerinde de Şampiyonlar Ligi bileti almış olması nedeniyle 2. Tur Ön Elemeler ile başlayacak.

Bazı ekiplerin 2. Tur’dan turnuvaya başlayacak olan Galatasaray ile aynı turda olacağı kesinleşti. Galatasaray 2. Ön Eleme Turu'nda mücadele edecek 20 takım arasında en yüksek 3. UEFA puanına sahip olan ekip. 2. Tur’da yer alması kesinleşen ekipler ve ülkeleri şu şekilde:

Norveç: Molde

Danimarka: Kopenhag

Hırvatistan: Dinamo Zagreb

Güney Kıbrıs: Aris Limassol

3. ÖN ELEME TURUNDAKİ OLASI RAKİPLER

Şu anda kendisi ile 2. Tur’da mücadele edecek takımlar belli olan Sarı-kırmızılı ekibin kalması durumunda 3. Ön Eleme Turu’ndaki rakipleri şu şekilde:

Norveç: Molde

Moldova: Sheriff Tiraspol

Belarus: BATE Borisov

Çek Cumhuriyeti: Sparta Prag

Yunanistan: AEK Athens F.C.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN