Galatasaray'ın unutulmaz isminden büyük sürpriz! Yılar sonra ortaya çıktı: Son halini görenler gözlerine inanamadı...

Galatasaray'ın unutulmaz isminden büyük sürpriz! Yılar sonra ortaya çıktı: Son halini görenler gözlerine inanamadı...

Galatasaray'ın unutulmaz ismi yıllar sonra ortaya çıktı. Aslan'ın unutulmaz ismini görenler gözlerine inanamadı.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için geri sayıma geçen Galatasaray'ın unutulmaz ismi, aylar sonra ortaya çıktı. Aslan'ın unutulmaz ismi yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Sarı-kırmızılı ekibin eski yıldızını görenler gözlerine inanamadı.

2000 yılında 17,05 milyon euro karşılığında Portekiz devi Porto'dan ayrılarak Galatasaray'a imza atan ve sarı-kırmızılı ekibin tarihindeki en pahalı transfer olan Mario Jardel, yeni imajıyla herkesi şaşırttı.

Sarı-kırmızılı ekibin 2000 yılında elde ettiği UEFA Süper Kupa şampiyonluğunda başrol oynayan Brezilyalı eski dünya yıldızı, Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Kasımpaşa- Samsunspor karşılaşmasını Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndan takip etti.

Jardel - Oyuncu profili | Transfermarkt

'Süper Mario' lakabıyla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Brezilyalı eski yıldız, futbolseverler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Efsane golcünün İstanbul'a neden geldiği ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN