Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Omar Elabdellaoui Norveç Milli Takımı'ndan affını istedi

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Omar Elabdellaoui Norveç Milli Takımı'ndan affını istedi

Gözünden yaşadığı problem sebebiyl 14 ay boyunca futboldan uzak kalan, Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Omar Elabdellaoui, sağlık kontrolleri nedeniyle milli takımdan affını istedi.

2021 yılbaşı gecesinde havai fişek kutlaması yapmak isterken gözünden yaralanan Galatasaray'ın Norveçli yıldızı Omar Elabdellaoui, geçirdiği ameliyatlar sonrasında 14 ay aranın ardından Galatasaray'da formasına kavuşmuştu.

30 yaşındaki sağ bek, geçtiğimiz günlerde Norveç Milli Takımı'nın Slovakya ve Ermenistan maçları için açıkladığı kadroda yer almıştı.

Norveç Futbol Federasyonu, Omar Elabdellaoui'nin erteleyemediği sağlık kontrolleri nedeniyle milli takımdan affını istediğini duyurdu. Omar, Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

Norveç Futbol Federasyonu'nun yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Omar Elabdellaoui bir havai fişek kazasında gözünü yaraladıktan sonra birkaç göz ameliyatı geçirdi ve önümüzdeki hafta son ameliyatın ardından kontrolden geçecek. Kontrolü milli takım maçları sonrasına ertelemek için girişimlerde bulundu ancak bu mümkün olmadı. Bu nedenle Pazartesi günü başlayacak olan milli takım kampı nedeniyle affını istemek zorunda kaldı."

Norveç Milli Takımı teknik direktörü Stale Solbakken, Elabdellaoui yerine başka oyuncu çağırmayacağını kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN