Galatasaray'ın yıldız ismi takıma veda etti! Sürpriz ayrılık: 'Devam edemeyeceğim' diyerek duyurdu

Galatasaray'ın yıldız ismi takıma veda etti! Sürpriz ayrılık: 'Devam edemeyeceğim' diyerek duyurdu

Pazar akşamı evinde ağırladığı Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçen Galatasaray'da yıldız golcü, gelecek sezon takımda olmayacağını açıklayarak sarı-kırmızılı ekibe veda etti.

Pazar akşamı evinde konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-0 ile geçerek taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşatan Galatasaray, golcü ismiyle yollarını ayırdı. Gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giymeyeceğini açıklayan golcü futbolcu, bu açıklamasıyla sarı-kırmızı taraftarları üzüntü içerisinde bıraktı.

Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında evinde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayan Galatasaray, derbiden 3-0'lık zaferle ayrılarak taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Karşılaşmanın ardından şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık gerçekleşti.

2018-19 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk hasretini sonlandıran Galatasaray, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer almak için çalışmalarını sürdürüyor. Devler Ligi'nde gruplara kalmak isteyen sarı-kırmızılı ekibin yıldız ismi gelecek sezon takımda yer almayacağını açıkladı.

Bafetimbi Gomis, kutlamaların ardından yaptığı açıklamayla takıma veda etti. Fransız golcü şampiyonluğu değerlendirirken, "Başlangıçtan son ana kadar harika bir yıl geçirdiğimizi söyleyebilirim. Zor zamanlar geçirdiğimiz dönemler oldu. Ama bu dönemleri takım olarak iyi idare ettik. Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde devam edecek ama ben devam edemeyeceğim. Galatasaray formasını taşımaktan her zaman gurur duydum. Belki bir gün başka bir görevle Galatasaray'a yeniden gelirim" ifadelerini kullandı.

Daha sonra bir paylaşımda da bulunan Gomis, Nef Stadyumu'nda yalnız oturduğu bir fotoğrafı paylaştı ve bu paylaşımına, "The Last Dance (Son Dans)" ifadelerini yazdı. Gomis ayrıca paylaşımında sarı-kırmızı kalp ile aslan emojileri de kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN