Galatasaray'ın yıldızı Nelsson'dan Napoli iddialarına yanıt

Galatasaray'ın yıldızı Nelsson'dan Napoli iddialarına yanıt

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'ın futbolcularına teklif yağmaya devam ediyor. İtalyan takımlarının radarında olan Cimbom'un Danimarkalı yıldızı Victor Nelsson da kulüpteki geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturuyor. Fenerbahçe ile müthiş bir şampiyonluk yarışı veren Cimbom'un yıldızlarına teklif yağmaya devam ediyor. Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı'nın yanı sıra Victor Nelsson da Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında.

GELECEĞİN NE GETİRECEĞİNİ BİLEMEZSİNİZ

victor-nelsson-galatasaray-2023-2024-1705341810-126441.jpeg

Sezon başında Galatasaray'dan ayrılacağı konuşulan Victor Nelsson, sürpriz bir kararla takımda kalmayı tercih etmişti. İlk maçlarda formasını Davinson Sanchez'e kaptıran Nelsson, ardından toparlanıp kısa süre içerisinde ilk 11'deki yerini sağlamlaştırmıştı. Danimarkalı stoper, BOLD'a geleceği hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en büyük kozlarından olan Victor Nelsson, ''Olduğum takıma odaklanmaya çalışıyorum. İster milli takım ister Galatasaray olsun, önümde olana olabildiğince odaklıyım. Geleceğin ne getireceğini asla bilemezsiniz. Ama şu an Galatasaray'da mutluyum'' ifadelerini kullandı.

25 yaşındaki yıldız stoper, bu sezon çıktığı 38 resmi maçta 2 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN