Galatasaraylılar ona 10 dakika bile sabredemiyor! Şampiyon olursak Tete malzemecilerden sonra kupayı kaldırsın

Galatasaraylılar ona 10 dakika bile sabredemiyor! Şampiyon olursak Tete malzemecilerden sonra kupayı kaldırsın

Süper Lig'in 33. haftasında Pendikspor'u 4-1 yenen Galatasaray'da oyuna sonradan giren bazı futbolcuların performansları sınıfta kaldı. Ünlü yorumcu Batuhan Karadeniz, maçtan sonra Brezilyalı oyuncuyu eleştirirken, Karadeniz'in 'Galatasaray şampiyon olursa bu adam malzemecilerden sonra kupayı kaldırsın' sözleri oldukça dikkat çekti.

Galatasaray-Pendikspor maçından sonra SkySpor kanalında çok önemli değerlendirmelerde bulunan Batuhan Karadeniz, Brezilyalı orta saha Tete'yi sert bir dille eleştirdi. İşte Karadeniz'in o sözleri...

TETE'Yİ SATAMAZSINIZ

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oyun olarak bir fark yok, Fenerbahçe oynayacak ama İsmail Kartal müsaade etmiyor! Okan hocam Tete'yi oynatma, bundan olmaz bu adamı satamazsınız, bu adamı alan kördür. Eğer Galatasaray kupayı alırsa Tete malzemecilerden sonra kupayı kaldırmalı.

gltzjkhwgaem4tp.jpg

Kerem Aktürkoğlu titre ve kendine gel. EURO 2024'te eğer bir şey veremezsen bu bizi üzer. Barış Alper'i görüyor musunuz? Dönüyor, alıyor, şut atıyor, yıkılmıyor inanılmaz bir futbolcu.

PENDİKSPORLU FUTBOLCULAR TOPU KALDIRAMIYOR

Pendikspor yetkililerine sesleniyorum tesislerde her gün et yemeği çıkarın bu adamlar topu yarım metre kaldıramıyor, adaleleri bitmiş bunların. Adam korner atmaya geliyor topu kesiyor içeride 1,60'lık Torreira kafayla kesiyor topu.

gltrwuoxsaaw-hx.jpg

Maçtan sonra Mertens 'Galatasaray'da kendimi çok iyi hissediyorum' dedi, ben Galatasaray yönetiminin yerinde olsam hiç düşünmeden 1 yıl daha kontratını uzatırım.

4-1 biten karşılaşmanın ardından Tete hakkında sert yorumlarda bulunan Galatasaraylıların 'Oyuna küsmüyor ama bu takımda olmadı' ifadeleri oldukça dikkat çekti. Tete Pendikspor maçında 82.dakikada oyuna girmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN