Greenwood kararı Güneş'in

Greenwood kararı Güneş'in

Manchester United’ın yollarını ayırdığı genç oyuncu Mason Greenwood, yaşadığı skandalların ardından yeni bir başlangıç için Beşiktaş’ın kapısında.

Kısa süre önce Siyah-Beyazlı kulübe önerilen 21 yaşındaki çok yönlü hücum oyuncusunun transferi artık daha da yakın. Oyuncunun önündeki opsiyonlardan biri Türkiye diğeri de Suudi Arabistan.

gr1.jpg

Kız arkadaşına taciz, tecavüz ve darptan yargılanan Mason Greenwood, hapis de yattı. Hakkındaki açılan dava ise geçen geçtiğimiz aylarda düştü. Ancak Beşiktaş yönetimi, hem Greenwood’un geçmişinin gündeme getirilmesinden hem de Aralık 2021’den bu yana futboldan uzak kalmasının performansını etkileme ihtimalinden endişe yaşıyor. Yönetim, kararı Şenol Güneş’e bıraktı. Güneş’in kararına göre görüşmelere hız verilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN