Hakan Çalhanoğlu yılın orta sahası seçildi

Hakan Çalhanoğlu yılın orta sahası seçildi

Hakan Çalhanoğlu, bu sezon şampiyonluğa ulaştığı Inter'deki başarılı performansıyla Serie A'da 'Yılın orta saha oyuncusu' seçildi.

İtalya Serie A'da heyecan sona erdi. Şampiyonluğa ulaşan Inter, tarihindeki 19. kupayı müzesine götürme başarısı gösterdi. Milano temsilcisinin sezondaki en büyük yıldızlarından birisi ise şüphesiz Hakan Çalhanoğlu idi.

Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da yılın orta saha oyuncusu oldu

Inter ile ligde 31 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu Hakan Çalhanoğlu, 13 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti. Milli yıldız, Serie A'da yılın en iyi orta saha oyuncusu seçilerek büyük bir başarıya imza attı. Ligin sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Hakan Çalhanoğlu ile Atalanta'dan Hollandalı Teun Koopmeiners ve Milan'dan ABD'li Christian Pulisic, 2023-24 sezonunun en iyi orta saha oyuncusu ödülü yarışında geride bıraktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN