Halil Umut Meler Livakovic'in futbol hayatını bitiyordu! 'Bunu nasıl görmezsin?'

Halil Umut Meler Livakovic'in futbol hayatını bitiyordu! 'Bunu nasıl görmezsin?'

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düdüğüyle birlikte çıkan olaylar hala gündemdeki sıcaklığını koruyor. Kritik derbinin ardından 343 Digital kanalında çok önemli değerlendirmelerde bulunan Şansal Büyüka faturayı Halil Umut Meler'e keserken, Büyüka'nın 'Livakovic' sözleri ise Sarı Lacivertli cephede adeta bomba etkisi yarattı.

Ünlü futbol yorumcusu Şansal Büyüka 343 Digital kanalına Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra Bordo Mavili taraftarların sahaya inişini, Halil Umut Meler'in gösterdiği kötü yönetimi ve güvenlik önlemlerinin aciz kalışını anlattı. İşte duayen yazarın yorumları...

LİVAKOVİC'İN FUTBOL HAYATI BİTERDİ

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında Halil Umut Meler mesleki ve vicdani olarak iflas etmiştir. Ankaragücü maçında talihsiz bir olay yaşadın böyle bir maçı nasıl devam ettirirsin? Sahaya sis bombası atılıyor Halil Umut Meler görmezden geliyor. Livakovic'in yabancı maddeden dolayı çenesi yarıldı, o cisim gözüne gelse futbol hayatı biterdi. Halil Umut Meler'e bakıyorum hala korneri at at at diyor.

BIRAKIN DA ARTIK FENERBAHÇE DE SEVİNSİN

Trabzonspor Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 yendi Uğurcan Çakır'ı havalara fırlatıyorlardı doğal olarak sevindiler buna tamam ama Fenerbahçe de bırakın kazandığı bir maçtan sonra sevinsin. Fenerbahçe'nin son yıllardaki Trabzonspor maçlarına bakın Sarı Lacivertliler hep kaybetmiştir hep takılmıştır, kazandıktan sonra da sevinmek haklarıdır.

MEHMET BÜYÜKEKŞİ İSTİFA ETMELİ

Atamayla, yandaşlıkla, hatır gönülle TFF Başkanlığı yapılamıyor. Mehmet Büyükekşi'nin istifa etmesi gerekiyor. Seçimden sonra Mehmet Büyükekşi'ye 'görevi bırak hem kendine zarar veriyorsun hem TFF'ye zarar veriyorsun hem futbola zarar veriyorsun' denmesi gerek.

İSMAİL KARTAL BATSHUAYİ'YE HAKKINI TESLİM ETMELİ

İlk yarı oyunun egemeni Fenerbahçe'ydi orta sahanın hakimi Fenerbahçe'ydi böyle olunca Trabzonspor'a göz açtırmadılar. Ama ikinci yarıda Fred'de, Szymanski'de yorgunluk belirtileri başladı. Abdullah Avcı'nın da hamleleri gelince Fenerbahçe oyun kontrolünü kaybetti. Atılan su şişeleri, yabancı maddeler Fenerbahçeli futbolcuların konsantrasyonunu dağıttı. İsmail Kartal 'hakka' çok önem verir. Dzeko mu, Batshuayi mi desen İsmail Kartal'ın burada Batshuayi'nin hakkını yiyor demeyeyim ama tam da teslim etmediğini söyleyebilirim. Artık futbol çok hızlı oynanıyor Dzeko ağır kalıyor.

ALİ KOÇ KESİN OLARAK BIRAKIYORUM DERSE AZİZ YILDIRIM DEVREYE GİRER

Fenerbahçe camiasının yerinde olsam Ali Koç'un bırakmaması için elimden geleni yapardım ama başkanın yakın çevresinden aldığım bilgilere göre Ali Koç devam etmek istemiyor. Eğer Ali Koç kalmazsa Saadettin Saran'ın karşısına bu sefer Aziz Yıldırım çıkabilir, ya da birini çıkarabilir. Aziz Yıldırım'a büyük bir destek var. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un tam olarak ne yapacağını öğrenmeden hareket etmez. Ali Koç kesin bırakıyorum derse o zaman ya kendi devreye girer ya da birini devreye sokar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN