Hasan Arat Fernando Santos'ta hata yaptığını itiraf etti Beşiktaş camiasına Sergen Yalçın müjdesi verildi

Hasan Arat Fernando Santos'ta hata yaptığını itiraf etti Beşiktaş camiasına Sergen Yalçın müjdesi verildi

Göreve geldikten sonra Rıza Çalımbay, Serdar Topraktepe ve son olarak Fernando Santos'la çalışan Hasan Arat'ın yeni sezonda yerli bir hocayla çalışmak istediği, bu antrenörün de Sergen Yalçın olacağı ortaya çıktı.

Yıllarca Beşiktaş muhabirliği yapan ve Siyah Beyazlı camiayı yakından takip eden Hakan Gündoğar Samsunspor maçı öncesi 'Sergen Yalçın' bombasını patlattı. İşte Gündoğar'ın SkySpor kanalında gündeme damga vuran o istihbaratları...

PORTEKİZ DEVLERİ NEDEN SANTOS'LA ÇALIŞMIYOR?

İftara gittik başkan ve yöneticilerle konuşma fırsatı bulduk Beşiktaş'ta tek hedef Türkiye Kupası, Hasan Arat yeni sezonda Türk teknik adamla çalışacak, Beşiktaş Fernando Santos'la yollarını ayıracak. Yeni hoca da Sergen Yalçın olacak. Kiralık giden futbolcular geri gelecek, elde olan yabancılar var yönetimin çok iyi bir kadro mühendisliği yapması lazım. Hasan Arat bu problemlerin hepsini çözeceğiz diyor. Beşiktaş Santos'la Türkiye Kupası'nı kesin alır diyemiyorum. Fernando Santos'un oynattığı sistemde hata var, Portekiz Milli Takımı ile Avrupa Kupası kaldıran bir hocayla Porto, Benfica, Sporting Lizbon neden çalışmaz anlamak mümkün değil.

santos.jpg

SANTOS OYUNCULARI KÖTÜ KULLANIYOR

Fernando Santos'un oynattığı futbol Muçi, Semih gibi oyunculara zarar vermeye başladı. Fernando Santos'un ilkel bir futbol anlayışı var. Al Musrati'nin eşinin sorunlu bir hamileliği varmış onun için kafası hiç rahat değilmiş, ama çok şükür çocuğu sağlıklı bir şekilde doğmuş Musrati Portekiz'den çok iyi gelmiş ama Santos'un Musrati'yi de doğru kullandığına inanmıyorum.

muci-semih.jpg

HASAN ARAT'TAN FUTBOLCULARA ABA ALTINDAN SOPA

Başkan Hasan Arat Başakşehir maçından sonra tesislere çıkarma yaptı, oyunculara 'kendinize gelin oynamak istemiyorsanız çekin gidin' serzenişinde bulundu. Tamam Fernando Santos'ta hata yaptılar ama oyuncular da yürüyor. Samsunspor maçında eğer mağlubiyet alınırsa Fernando Santos Ankaragücü maçına çıkamayabilir. Onana, Rosier, Ghezzal, Aboubakar, Ox, Aboubakar bunlar gittikleri yerde Beşiktaş'tan aldığı maaşı almazlarsa gitmezler.

sergen-yalcin-hasan-arat.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN