Hatayspor bombayı patlattı! Napoli'nin efsane ismi imzayı attı: Tarihe geçecek transfer

Hatayspor bombayı patlattı! Napoli'nin efsane ismi imzayı attı: Tarihe geçecek transfer

Transfer çalışmalarına Volkan Demirel yönetiminde sürdüren Hatayspor, yılın sürpriz transferine imza atarak Napoli'nin unutulmaz ismini kadrosuna kattığını açıkladı.

Volkan Demirel yönetiminde üçüncü haftası geride kalan Trendyol Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaparak henüz yenilgi yüzü görmeyen Hatayspor, İtalyan devi Napoli'nin efsane ismini kadrosuna kattığını açıkladı.

Bu sezon Volkan Demirel yönetiminde yaptığı transferler ve aldığı başarılı skorlar ile dikkatleri üzerine çeken Hatayspor, İtalyan ekibi Napoli'nin unutulmaz ismini kadrosuna kattığını duyurdu.

İtalyan devi Napoli'nin sembol isimlerinden Cezayirli savunma oyuncusu Faouzi Ghoulam’ı İstanbul'a getirerek sağlık kontrolünden geçiren Akdeniz ekibi, yıldız futbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Hatayspor'dan yapılan açıklamada "Geçtiğimiz sezonlarda Saint-Étienne, Angers SCO takımlarında oynayan ve uzun yıllar Napoli forması giyen, tecrübeli sol bek Faouzi Ghoulam ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladık. Faouzi Ghoulam, Acıbadem Fulya Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra TFF Hasan Doğan Milli Takım Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bireysel çalışmalarına başladı." ifadelerine yer verildi.

9 sezon boyunca Napoli formasını terleten 32 yaşındaki savunma oyuncusu Napoli forması altında 216 maçta görev alırken söz konusu karşılaşmalarda 3 gol 28 asiste imza attı.

Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN