Hırvatistan maçına damga vurmuştu! Dünya Kupası finaline günler kala Messi'den kötü haber

Hırvatistan maçına damga vurmuştu! Dünya Kupası finaline günler kala Messi'den kötü haber

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası yarı final karşılaşmasında Hırvatistan'ı mağlup eden Arjantin, 2014 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez finale yükseldi. Tarihi zafere 35 yaşındaki dünya yıldızı Messi damga vururken golcü futbolcudan gelen kötü haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Dünyanın dört bir yanındaki futbolseverlerin büyük bir ilgiyle takip ettiği 2022 Dünya Kupası'nda artık son aşamaya gelindi. Katar'da düzenlenen ve futbol tarihinin 22. Dünya Kupası olan tarihi turnuvanın şampiyonu pazar akşamı belli olacak.

Dün akşam Hırvatistan'ı, Lionel Messi'nin bir gol ve bir asistle oynadığı karşılaşmada 3-0 mağlup eden Arjantin, ilk finalist oldu. Pazar akşamı oynanacak final maçında Arjantin'in rakibi olacak takım ise bu gece oynanacak Fransa- Fas karşılaşmasıyla belli olacak.

MESSİ'DEN KÖTÜ HABER

Karşılaşmayı zaferle sonuçlandıran takım pazar akşamı Arjantin'in rakibi olacak. Müsabakadan mağlup ayrılan ekip ise 2018 Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan ile cumartesi akşamı üçüncülük maçında karşılaşacak.

Hırvatistan'ı mağlup ederek 2014 Dünya Kupası'ndan bu yana ilk kez finale yükselen Arjantin'de Messi'den gelen kötü haber futbolseverleri üzüntüye boğdu.

Dünyanın en eski gazetesi duyurdu! Messi PSG'den ayrılıyor: Yeni takımı herkesi şaşırttı

"SON MAÇIM OLACAK..."

Arjantin basınında Ole'nin sorularını yanıtlayan 35 yaşındaki golcü futbolcu, kendisine yöneltilen "Pazar günü Dünya Kupası'ndaki son maçın mı olacak? sorusuna ''Evet, kesinlikle evet. Bir sonraki Dünya Kupası için uzun yıllar var ve oynayacağımı sanmıyorum. Böyle bitirmek en iyisidir.'' yanıtını verdi.

Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmak istediklerini vurgulayan Messi, ''Önemli olan ve en güzeli takım halinde hedefe ulaşabilmek. Onca mücadeleden sonra kupaya bir adım uzaktayız ve bugüne kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık bu kez de başarmak için uğraşacağız'' dedi. Arjantinli yıldız, 2027'de Kuzey Amerika'da düzenlenecek olan Dünya Kupası, 39 yaşında olacak.

Arjantin - Suudi Arabistan maçının en özel kareleri - SPOR - Futboo.com​​​​​​​

Lionel Messi, Dünya Kupası'nda Hırvatistan ile Arjantin arasında oynanan yarı final müsabakasında 25. Dünya Kupası maçına çıktı. Messi, Alman futbolcu Lothar Matthaus'a ait olan rekoru egale etmiş oldu. Messi, maçta takımının ilk golüne imza atarken Dünya Kupası'ndaki 11. golünü kaydetti ve kupa tarihinin en golcü Arjantinli oyuncusu olmayı başardı.

Arjantinli golcü bugüne kadar Arjantin formasını 171 maçta terleterek ülkesine 96 gol 55 asistlik katkı sağladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN