İcardi ile Okan Buruk soyunma odasında kavga mı etti? Devre arasında Wanda Nara arayıp 'ne yapıyorsun oğlum sen' mi dedi?

İcardi ile Okan Buruk soyunma odasında kavga mı etti? Devre arasında Wanda Nara arayıp 'ne yapıyorsun oğlum sen' mi dedi?

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-3 yendiği kaşılaşmanın ardından Vole kanalında 90 dakikayı değerlendiren Sinan Yılmaz, İcardi hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı. Arjantinli yıldızı ilk yarıda beğenmeyen Yılmaz, İcardi'yi eleştirirken, ünlü yorumcunun 'Ne oldu devre arasında Okan Buruk'la kavga mı etti? Wanda mı aradı bilmiyorum ama İcardi ikinci yarıda oldukça iyiydi' sözleri dikkat çekti.

Kasımpaşa'yı deplasmanda Mertens, İcardi (2) ve Carlos Vinicius'un golleriyle 4-3 yenen Galatasaray'da Nelsson, Kaan Ayhan, Berkan Yılmaz, Aktürkoğlu, Demirbay ve Muslera'nın performansları oldukça eleştiri konusu oldu. İşte 7 golün atıldığı karşılaşmanın ardından Sinan Yılmaz'ın Vole kanalına yaptığı o çarpıcı yorumlar...

İCARDİ SOYUNMA ODASINDA OKAN BURUK'LA MI TARTIŞTI WANDA NARA MI ARADI NE OLDU?

Bu maçı Davinson Sanchez'siz okumak lazım. Her yerde görüyorum Nelsson için iyi oynadı deniyor ben buna hiç katılmıyorum 3 gol yemişsin Nuno da Costa hem havadan hem yerden çok etkili oluş golünü atmış. İcardi ilk yarıda hareket etmiyordu ikinci yarıda ne oldu Okan Buruk'la mı tartıştı, Wanda mı aradı 'ne yapıyorsun oğlum mu?' dedi bilmiyorum İcardi ikinci yarı kendine geldi.

KEREM AKTÜRKOĞLU NE KOŞUYOR NE YARDIM EDİYOR

İcardi ile stoperler arasında hep 50 metre fark var. Kerem Aktürkoğlu hiç savunma yapmıyor, Kerem Ziyech ve Zaha'yı kesiyorsa bunun sebebi onlardan yetenekli olduğu için değil savunmaya yardım ettiği için. Köhn'e yardım etmeyeceksen, rakip takip etmeyeceksen, koşmayacaksan olmaz Kerem! Muslera'nın gelmiş geçmiş en kötü maçı. Kaan vasat, Demirbay kötü, Nelsson kötü bu kadar kötü varken Galatasaray 4-3 nasıl kazandı hayret ediyorum.

depophotos-18263924.jpg

Kasımpaşa 17 dakika 10 kişi oynamasına rağmen Galatasaray'dan 5,5 km fazla koşmuş, bunun anlamı Torreira ile Demirbay oldukça yalnız bırakılmış.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN