Icardi Türk futbol tarihine geçti! 12 yıl sonra bir ilk: Bunu kimse başaramamıştı!

Icardi Türk futbol tarihine geçti! 12 yıl sonra bir ilk: Bunu kimse başaramamıştı!

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan Galatasaray, rakibini 0-3 mağlup etti. Sarı-kırmızılı ekibe zaferi getiren isim olan Icardi, Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi 2-1 ile eleyerek Devler Ligi'nde 4 yıl aradan sonra gruplara kalan Galatasaray, dün akşam Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep FK'yı 0-3 ile geçti. Aslan'a zaferi getiren isim olan Arjantinli golcü Mauro Icardi, Türk futbol tarihine geçti.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında deplasmanda Gaziantep FK'yi 0-3 ile geçen Galatasaray'ın Arjantinli süper yıldızı İcardi, gollerine devam ediyor. Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta başrol oynayan golcü futbolcu Trabzonspor karşılaşmasının ardından Gaziantep FK filelerini de iki kez havalandırdı.

Opta'nın aktardığına göre İlk 11 çıktığı son 10 Süper Lig maçında da gol atan Mauro Icardi (toplam 16 gol), Burak Yılmaz'dan (11 maç; Mayıs-Kasım 2011) bu yana ligde 10+ karşılaşmalık seri yakalayan ilk isim oldu. Icardi böylece Türk futbol tarihinde 12 yıl sonra bir ilke imza attı.

Sarı-kırmızılı forma altında toplamda 33 maça çıkan Arjantinli yıldız söz konusu karşılaşmalarda 30 gol 9 asiste imza atarak tekrarlanması güç bir başarıya imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN