Icardi'nin eşinden veda niteliğinde paylaşım: Sizi asla unutmayacağız

Icardi'nin eşinden veda niteliğinde paylaşım: Sizi asla unutmayacağız

Bu sezonun şampiyon ismi Galatasaray'ın yıldız isimlerinden biri olan Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara'dan veda niteliğinde bir açıklama geldi. Nara, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz gün şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ın başrol oyuncularından biri olan Mauro Icardi’nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara’dan sosyal medya hesabı Instagram'dan adeta veda niteliğinde bir açıklama geldi. Nara, paylaşımında, “Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız” dedi.

Bonservisinin bulunduğu PSG ile sözleşmesi 2024’te bitecek olan 30 yaşındaki Icardi’nin gelecek sezon hangi takımda oynayacağı taraftarlar tarafından oldukça merak ediliyor. Wanda Nara’nın paylaşımına, Galatasaraylı taraftarlardan sosyal medyada binlerce yorum geldi.

'SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ'

Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın yaptığı açıklama şu şekilde:

“Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum çünkü Mauro’yu İstanbul’da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum.

İstanbul’a tek başına geldiğim ve tek amacım Mauro’yu ikna etmek için Paris’teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız.”

1685622380171-fxi-xa-8-xx-0-aa-5-mfw.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN