İcardi'nin neden mutsuz olduğu ortaya çıktı! Şansal Büyüka'nın istihbaratı Galatasaray'da deprem etkisi yarattı

İcardi'nin neden mutsuz olduğu ortaya çıktı! Şansal Büyüka'nın istihbaratı Galatasaray'da deprem etkisi yarattı

Ç.Rizespor'u 6-2 yenerek ezeli rakibi Fenerbahçe'ye göz dağı veren ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Galatasaray'da İcardi hakkında yapılan yorumlar oldukça dikkat çekti. İşte Sarı Kırmızılı kulübü yakından takip eden ünlü yazarların 'Galatasaray ve İcardi' analizleri...

Süper Lig'in 29. haftasında Rams Park'ta Ç.Rizespor'u Köhn, Kerem Demirbay (3), Torreira ve İcardi'nin golleriyle 6-2 yenen Galatasaray'ın oynadığı futbol takdir toplarken, ünü yorumcuların İcardi'ye ayrı bir parantez açmaları dikkatlerden kaçmadı. İşte o analizler...

ZAHA OLİVEİRA'NIN KADRO DIŞI KALMASINDAN SONRA MESAJI ALDI

Sinan Yılmaz: Galatasaray Sergio Oliveira'yı kadro dışı bıraktı Sergio, Okan Buruk'un elini sıkmıyor ve saygısızlık yapıyor, bu olayın ardından Ç.Rizespor maçına bakın Zaha'nın performansı çok daha iştahlı, Zaha sağ önde oynamak istememesine rağmen baya diri gözüktü. Galatasaray'ın paylaşımına bakın paylaşımda Zaha ve diğer yıldızların fotoğrafı var, bunlar hep bir alt metindir.

ROMA İSYANDA: GALATASARAY'IN ÇÖPÜNÜ ALDIK

Sinan Yılmaz: Köhn transferi Galatasaray'ı çok iyileştirdi. Roma maçlarına bakıyorum Angelino hep yedek, İtalyanlar Süper Lig'i takip etse şunu düşünüyordur 'Biz Galatasaray'ın çöpünü aldık, onlar Almanya 2'den sol bek aldılar çatır çatır oynatıyorlar, Galatasaray'ın oynatmadığı, beğenmediği futbolcuyu aldık' Roma'ya burada teşekkür etmek lazım Angelino'yu almasalardı Köhn gelmezdi.

GALATASARAY YÜZDE 90 ŞAMPİYON

Ümit Karan: Okan Buruk derbiden sonra en rahat uykusunu çekti ve takımını hemen Rize maçına hazırladı. Galatasaray Rize galibiyetiyle biz şampiyonluğun en büyük adayıyız dediler. Galatasaray bana göre yüzde 90 şampiyon olur. Okan Buruk'un sezon başında yaptığı planlamada ilk tercihi bana göre Ndombele'ydi ama Ndombele gelsin benimle Adana kebap yesin. Kerem Demirbay mı Kevin de Bruyne mi desen Kerem'i transfer ederim derim.

Ümit Karan: Eğer olur da Galatasaray Süper Lig'i 2. olarak bitirirse Okan Buruk'la aynen yola devam etmeli. İcardi penaltıyı Kerem'e verdi burada İcardi'nin iç savaşından bahsetmek istiyorum İcardi artık ben penaltıdan değil akan oyunda gol atmak istiyorum diyor yoksa hiçbir forvet kolay kolay penaltıyı vermez.

İCARDİ 2. YIL SIKINTI YAŞIYORMUŞ

Şansal Büyüka: İcardi hakkında çok değişik şeyler duydum, her gittiği kulüpte 1. yıl çok iyi oynar ama 2. yıl hemen düşüşe geçer gibi. Daha önce PSG'de, İnter'de böyle olmuş. Okan Buruk'un bu konuyu çözmesi lazım.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN