İmparator Fatih Terim’den Yunanistan’da ilk sözler! Uçaktan iner inmez tavrını koydu… “Nereye gidersem kazanmak için giderim"

İmparator Fatih Terim’den Yunanistan’da ilk sözler! Uçaktan iner inmez tavrını koydu… “Nereye gidersem kazanmak için giderim"

Türkiye'nin başarılı teknik direktörleri arasında yer alan ve uzun yıllarca önemli başarılara imza atan imparator Fatih Terim, Yunanistan ekibi Panathinaikos ile anlaşma sağladı. Terim, yeni takımı için Yunanistan’a iner inmez basın mensuplarına bazı açıklamalarda bulundu. “Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim” diyen imparator duygularını ifade etti.

Fatih Terim, Yunanistan ekibi Panathinaikos ile 1.5 yıllık anlaşma imzaladı. Bu kapsamda Yunanistan için yola çıkan Terim, Atina’ya iner inmez Yunan basınına bazı açıklamalarda bulundu. İddialı konuşmalarıyla her zaman gündem olan ünlü teknik adam, yine bu konuşmalardan birini yaptı ve duygularını dile getirdi. Nerede olursa olsun kazanmak için olacağını ifade eden imparator, imzalarını yalnızca kağıt üzerinde değil kalbine de attığını ifade etti.

yeni-proje-36.jpg

“DÜŞÜNMEME GEREK KALMADI”

Haberler.com’da yer alan habere göre, yeni takımı ile alakalı açıklamalarda bulunan Terim, "Çok mutluyum. Başkanla yaptığımız toplantı çok uzun sürmedi, çünkü sahip olduğumuz enerji çok güçlüydü ve bu nedenle buna ihtiyacımız yoktu. Başkan ne istediğini biliyordu ve bana söylediği plan sayesinde düşünmeme gerek kalmadı ve teklifi hemen kabul etmeye karar verdim. Elbette Yunan ligini takip ediyorum ve Panathinaikos, OlympiaKos, AEK'yı biliyorum. Tüm takımları tanıyorum ama tüm kontrol bende değil, bu yüzden en kısa zamanda takımla tanışıp eksiklerimizi görmek ve bunun üzerinde çalışmak istiyorum" dedi.

yeni-proje-35.jpg

“NEREYE GİDERSEM GİDEYİM KAZANMAK İÇİN GİDERİM”

Takımın geleceği hakkında açıklamalarda bulunan teknik adam, "Bildiğim kadarıyla Panathinaikos yıllardır şampiyon olamıyor. Nereye gidersem gideyim kazanmak için giderim ve imzalarımı sadece kağıt üzerine atmam, kalbimden gelir. Bu tavrımı ligde de sürdüreceğime inanıyorum. Dört takım arasında bir rekabet var, rakiplerimiz hem kaliteli hem de güçlü, onlara saygı duyuyorum. Panathinaikos olarak lig şampiyonluğunu istiyoruz, Avrupa'da başarı istiyoruz, bu yüzden hedefler çok açık. Burada olmaktan gerçekten mutluyum. Eşim de gelecek ve burada yeni bir hayata başlayacağız" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN